Зараз дуже модно стало посилено стежити за своїм харчуванням та у всьому вести здоровий спосіб життя. І коли холодильник забитий сезонними овочами, то саме час приготувати омлет із молодих кабачків із ковбасою у духовці.
Для приготування омлету з молодих кабачків із ковбасою в духовці потрібні такі продукти:
- кабачок - 150 г;
- ковбаса (або сардельки) – 150 г;
- яйця великі – 3 шт. (або 4 невеликі яйця);
- молоко - 50 мл;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений - за смаком;
- олія рослинна (для смаження) - 30 мл (2-3 ст. ложки).
Насамперед потрібно включити духовку розігріватися до 180 градусів, тому що омлет з кабачком та ковбасою готується дуже швидко.
Кабачок миємо, сушимо і нарізаємо кружальцями завтовшки приблизно півсантиметра.
У сковороді розігрійте олію. Обсмажуємо кабачки на сильному вогні приблизно по 1-2 хвилини з кожного боку до золотистості. Обсмажені кабачки перекладіть на серветку, щоб увібрала зайву олію.
На дно форми для випікання викладаємо шар скибочок ковбаси. Далі потрібно залити ковбасу сумішшю омлету і зверху розкласти кружечки обсмаженого кабачка.
Запікати омлет потрібно в духовці, попередньо розігрітій до 180 градусів, приблизно 20-25 хвилин.
Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Найсмачніше такий ситний омлет у гарячому вигляді, хоч і в холодному він теж дуже гарний.
Читайте також:
У цю страву закохуються назавжди: рецепт запіканки з молодих кабачків із беконом та сиром
Смакування та насолода: рецепт ситної картопляно-грибної запіканки з вершками
Ніжність та насолода: рецепт салату "Краб під шубою" з рисом, сиром та сухариками