Багато українців проходять стороною субпродукти вважаючи їх їжею другого сорту. Хоча в кулінарії це особливий напрямок. До того ж поживна цінність субпродуктів нічим не поступається м’ясу.
Знаючи рецепт котлет із курячих сердець, ви тепер зможете не тільки значно заощадити на покупках, але і порадувати сім'ю чимось абсолютно новим. Змусьте своїх близьких та друзів захоплюватися і гадати, з чого приготовані ситні "сердечні" котлети.
Щоб приготувати смачні та ситні котлети із курячих сердець, потрібно підготувати такі продукти:
- курячі серця – 300 г;
- цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- часник – 1 зубчик;
- яйце – 1 шт.;
- манна крупа – 6 ст. л.;
- перець чорний мелений;
- сіль;
- олія – для смаження.
Промийте курячі серця під проточною водою. Видаліть жир, протоки, судини та ще раз промийте. Цибулю очистіть і розріжте на шматочки.
Фарш викладайте столовою ложкою з гіркою в сковороду з розігрітою олією. Обсмажуйте на середньому вогні з двох боків до золотистої скоринки.
Такі котлети будуть смачними, як одразу після приготування, так і в охолодженому вигляді.
Звичка носити лише один навушник може залишити вас без слуху: лікарі налякали прогнозом і наслідками
Гроші під ялинку: українцям заплатять до 6500 грн зимової допомоги - хто отримає нову "тисячу Зеленського" і більше
Цвіте, але не плодоносить: чому старі яблуні обманюють садівників та як повернути їм урожай
45 хвилин після 19 років тиші: Ірина Білик згадала стосунки з Коляденком, який довго не мав сексу
Читайте також:
