Яєчня в лаваші на сніданок - страва до тих, хто завжди поспішає на роботу, або для тих, хто вважає за краще довше поспати. Готується яєчня у лаваші на сніданок швидко, але від цього не стає менш смачною.
Докладніше про приготування яєчні в лаваші на сніданок читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом яєчні в лаваші на сніданок нам знадобиться:
- 2 яйця
- 1 лаваш
- невеликий шматочок вершкового масла
- сіль і перець за смаком
- приправи за бажанням (наприклад, зелень, сир або овочі)
Спосіб приготування страви за рецептом яєчні в лаваші на сніданок:
Для початку приготування яєчні в лаваші на сніданок розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте невеликий шматочок вершкового масла|мастила|, щоб він розплавився.
Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців
Польща зібралася перекрити кордон із Україною
Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."
Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством
У цей час розбийте яйця в миску і збийте їх вилкою, змішавши білок із жовтком.
Посоліть і поперчіть яйця до смаку. Якщо бажаєте, додайте в яєчню в лаваші на сніданок свої улюблені приправи, такі як зелень, темпура або томати.
Налийте яєчну суміш на розігріту сковороду та розмішайте, щоб вони рівномірно розподілилися.
Розкладіть лаваш для яєчні в лаваші на сніданок на робочій поверхні і обережно викладіть приготовлену яєчню посередині.
Щільно загорніть лаваш для яєчні в лаваші на сніданок, щоб закрити яєчню, схоже на буріто.
Поверніть сковороду на вогонь і додайте трохи вершкового масла|мастила|, якщо це необхідно, щоб запобігти прилипання лаваша.
Коли олія нагріється, обережно покладіть загорнуту яєчню на сковороду, зшивкою вниз.
Обсмажте лаваш на середньому вогні з кожного боку приблизно по 2-3 хвилини, або доти, доки він не стане золотистим і хрустким.
Перекладіть готову яєчню у лаваші на тарілку і наріжте на порційні шматочки.
Подавайте яєчню в лаваші на сніданок гарячою із золотистою скоринкою та соковитою начинкою.
Ви можете додати свої улюблені приправи та інгредієнти, щоб надати цій страві свій унікальний смак. Також варто експериментувати з різними начинками, такими як сир, помідори або овочі, щоб зробити яєчню ще смачнішою та поживнішою.
Читайте також:
Швидко та апетитно: готуємо оладки-піци на кефірі. Простий рецепт
Готується 15 хвилин: рецепт "ледачого" м'ясного пирога на кефірі. Готуйтеся до насолоди
Про магазинне ви забудете: рецепт домашнього лимонаду "Тархун". Смак як у дитинстві