Яєчня в лаваші на сніданок - страва до тих, хто завжди поспішає на роботу, або для тих, хто вважає за краще довше поспати. Готується яєчня у лаваші на сніданок швидко, але від цього не стає менш смачною.

Докладніше про приготування яєчні в лаваші на сніданок читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом яєчні в лаваші на сніданок нам знадобиться:

- 2 яйця
- 1 лаваш
- невеликий шматочок вершкового масла
- сіль і перець за смаком
- приправи за бажанням (наприклад, зелень, сир або овочі)

Спосіб приготування страви за рецептом яєчні в лаваші на сніданок:

Для початку приготування яєчні в лаваші на сніданок розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте невеликий шматочок вершкового масла|мастила|, щоб він розплавився.

Популярні новини зараз

Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців

Польща зібралася перекрити кордон із Україною

Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."

Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством

Показати ще

У цей час розбийте яйця в миску і збийте їх вилкою, змішавши білок із жовтком.

Посоліть і поперчіть яйця до смаку. Якщо бажаєте, додайте в яєчню в лаваші на сніданок свої улюблені приправи, такі як зелень, темпура або томати.

Налийте яєчну суміш на розігріту сковороду та розмішайте, щоб вони рівномірно розподілилися.

Розкладіть лаваш для яєчні в лаваші на сніданок на робочій поверхні і обережно викладіть приготовлену яєчню посередині.

Щільно загорніть лаваш для яєчні в лаваші на сніданок, щоб закрити яєчню, схоже на буріто.

Поверніть сковороду на вогонь і додайте трохи вершкового масла|мастила|, якщо це необхідно, щоб запобігти прилипання лаваша.

Коли олія нагріється, обережно покладіть загорнуту яєчню на сковороду, зшивкою вниз.

Обсмажте лаваш на середньому вогні з кожного боку приблизно по 2-3 хвилини, або доти, доки він не стане золотистим і хрустким.

Перекладіть готову яєчню у лаваші на тарілку і наріжте на порційні шматочки.

Подавайте яєчню в лаваші на сніданок гарячою із золотистою скоринкою та соковитою начинкою.

Ви можете додати свої улюблені приправи та інгредієнти, щоб надати цій страві свій унікальний смак. Також варто експериментувати з різними начинками, такими як сир, помідори або овочі, щоб зробити яєчню ще смачнішою та поживнішою.

Читайте також:

Швидко та апетитно: готуємо оладки-піци на кефірі. Простий рецепт

Готується 15 хвилин: рецепт "ледачого" м'ясного пирога на кефірі. Готуйтеся до насолоди

Про магазинне ви забудете: рецепт домашнього лимонаду "Тархун". Смак як у дитинстві