Довгоочікуваний сезон любителів смачної молодої картоплі та кабачків набирає обертів.
Поєднання цих двох овочів можна втілити в одному прекрасному і простому рецепті - швидкому пиріжкі з молодих кабачків та молодої картоплі з додаванням сметани.
Що найцікавіше – цей пиріг не потребує випікання, ви просто та легко готуєте його на сковороді.
Отже, що нам потрібно для приготування кабачкового пирога з молодою картоплею та сметаною:
2 средних кабачка
3-4 молоді картоплини
Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством
Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку
1 цибулина
2 яйця
1/2 чашки сметани
1/2 чашки борошна
1 чайна ложка розпушувача (соди)
1/2 чашки тертого сыра (например, чеддер)
Сіль та перець за смаком
Рослинна олія для смаження
Процес приготування кабачкового пирога з молодою картоплею та сметаною:
Наріжте кабачки, картоплю та цибулю дрібними кубиками або тонкими скибочками.
У великій мисці змішайте яйця, сметану та борошно. Збийте до одержання гладкої суміші.
Додайте|добавляйте| розпушувач (соду) в тісто і перемішайте.
Додайте кабачки, картопля, цибуля та тертий сир у миску з тістом.
Посоліть і поперчіть до смаку. Ретельно перемішайте, щоб інгредієнти рівномірно розподілилися.
Розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте трохи олії.
Викладіть суміш у сковороду і розподіліть по дну рівномірним шаром.
Смажте пиріг на середньому вогні близько 5-7 хвилин, поки нижня частина не стане золотистою та хрусткою.
Переверніть пиріг, щоб засмажити інший бік. Можна використати кришку або велику тарілку для допомоги. Смажте ще 5-7 хвилин до готовності.
Коли пиріг готовий, вийміть його зі сковороди і залиште трохи охолонути перед подачею.
Подавайте кабачковий пиріг з молодою картоплею та сметаною гарячим або прохолодним, на ваш смак.
Насолоджуйтесь цим смачним і ситним пирогом із освіжаючою ноткою кабачків, картоплі та сметани!
Читайте також:
Ніжно та апетитно: рецепт піци з молодих кабачків із сиром та крабовими паличками
Найбільша помилка на городі: коли насправді потрібно викопувати часник
Коротенька червона сукня: Надя Дорофєєва похвалилася фігурою під час прогулянки