Приготувати заправку з тертого часнику, сметани та дрібнорубаної зелені.
Додати сіль|соль|, перець, добре перемішати. Занадто густий соус можна розвести молоком чи водою.
Очистити цибулю, нарізати півкільцями, розмір - середній.
Сковороду прогріти, змастити вершковим маслом|мастилом|, смажити цибулю до м'якості.
Кабачок очистити від шкірки, нарізати скибочками завтовшки один сантиметр.
Скибочки обваляти в борошні, смажити протягом 5 хвилин на сковороді.
Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками
Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Змастити дно форми для запікання вершковим маслом|мастилом|.
Викласти кабачки першим шаром, далі – сметанна заправка, цибуля.
Шари повторити тричі.
Натерти твердий сир, посипати запіканку.
Закрити фольгою. Прогріти духову шафу до 200 градусів, час запікання – 20 хвилин
Фольгу зняти, готувати ще 5 або 10 хвилин|мінути| до отримання скоринки.
Подати страву гарячим, як доповнення до свинини, яловичини, курки, риби. Або як самостійна страва.
Читайте також: