Сир викладіть у глибоку миску.
Додати яйце.
Всипте цукор, манну крупу та сіль.
Ретельно перемішайте, перетираючи грудочки сиру за допомогою ложки.
Відставте миску з сирною масою приблизно на 20 хвилин, щоб манка встигла набухнути, а поки займіться підготовкою вишні.
В окремій мисці з'єднайте цукор та крохмаль. Перемішайте. Сюди перекладіть підготовлені вишні і знову перемішайте.
Змоченими у воді руками розділіть сирну масу на 6 рівних частин. Візьміть одну частину сирної маси і на борошном, що присипає, робочої поверхні сформуйте з неї коржик. У центр сирної коржі викладете 4-5 вишень.
Годуйте вчителів - вони виховують майбутнє: в Україні спалахнула суперечка через безкоштовні обіди для педагогів
Українців змусять міняти паспорти: інакше за кордон не виїхати
Цвіте, але не плодоносить: чому старі яблуні обманюють садівників та як повернути їм урожай
Тефтельки, як з дитинства: рецепт у ніжному вершково-томатному соусі до пюрешки та тепла
Закрийте вишні краями сирної коржі і сформуйте круглу плоску заготовку так, щоб начинка ніде не проглядалася.
Таким чином, підготуйте ще 5 сирників.
Підсмажте сирники на вогні трохи нижче середнього приблизно по 3-5 хвилин з кожного боку, до гарної рум'яної скоринки.
Таким чином підсмажте усі сирники.
Читайте також:
Швидко та апетитно: рецепт закуски у вигляді сирно-пивних тостів. Розлітаються миттєво
Розлітаються як насіння: рецепт крабових паличок з начинкою із сиру та яйця
Байдужим ніхто не залишиться: рецепт цибульного пирога-запіканки з сосисками та сиром
