Попереду зима – одна із найскладніших в історії України. А тому господині активно готуються до того, що взимку треба буде їсти і сезон консервації в самому розпалі. І сьогодні ми розповімо, як заготувати закуску за рецептом салату з кабачків, перцю, помідорів та цибулі з морквою.
Докладніше про те, як приготувати салат з кабачків, перцю, помідорів та цибулі з морквою на зиму читайте у нашому матеріалі.
Для приготування закуски за рецептом салату з кабачків, перцю, помідорів та цибулі з морквою нам знадобиться:
Спосіб приготування закуски за рецептом салату з кабачків, перцю, помідорів та цибулі з морквою:
Для приготування закуски за рецептом салату з кабачків, перцю, помідорів та цибулі з морквою очистіть цибулю від лушпиння та наріжте його на четвертинки кілець. Моркву ретельно вимийте під проточною водою, очистіть та натріть на великій тертці. У сковороді розігрійте невелику кількість олії та додайте цибулю з морквою. Обсмажте їх на середньому вогні, періодично помішуючи до м'якості. При виборі сковороди та олії для смаження зверніться до окремих статей наприкінці цього рецепту.
Тіна Кароль не змогла обійтися без Світлани Лободи на концерті: "Хто така?.. Краще співатиму"
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
Вимийте помідори для закуски за рецептом салату з кабачків, перцю, помідорів та цибулі з морквою у проточній воді та видаліть місце кріплення до плодоніжки. Наріжте помідори на середні шматочки і додайте до цибулі з морквою в сковороду. Перемішайте та продовжуйте обсмажувати овочі ще близько 10 хвилин, періодично помішуючи.
Вимийте кабачки у проточній воді, очистіть від шкірки та наріжте кубиками приблизно 1 см убік. Якщо кабачки молоді, то не потрібно знімати шкірку, однак якщо вони зрілі, видаліть серединку з жорстким насінням.
Вимийте болгарський перець у проточній воді, очистіть від плодоніжки та насіння, а також наріжте його шматочками. Перекладіть усі обсмажені овочі в каструлю (якщо ваша сковорода досить велика, можна просто продовжити готування в ній). Додайте кабачки, болгарський перець, сіль, цукор, гострий червоний перець і рослинну олію. Добре перемішайте і тушкуйте разом протягом 20 хвилин, помішуючи час від часу, для закуски за рецептом салату з кабачків, перцю, помідорів і цибулі з морквою.
Очистіть часник від шкірки й наріжте ножем. Додати часник, оцет 9% і томатну пасту в каструлю. Спробуйте на смак, і, якщо потрібно, додайте сіль. Все добре перемішайте та тушкуйте на середньому вогні, періодично помішуючи, ще 25-30 хвилин. За бажання можна додати свіжу вимиту та нарізану зелень петрушки або кропу, хоча я цього не робила.
Готову закуску за рецептом салату з кабачків, перцю, помідорів та цибулі з морквою перекладіть по сухих та чистих банках, закрийте їх чистими кришками. Переверніть банки вгору дном і укутайте їх пледом чи ковдрою. Дайте салату повністю охолонути. Зберігайте його у прохолодному місці. Смачного!
Читайте також:
Смакування для всієї родини: рецепт кабачкового рулету з ніжним сиром та часником
Освіжає і бадьорить: рецепт холодної кави з вишнею та медом. Це варто спробувати