Ікра зі стручкової квасолі та помідорів - це щось нове, і дуже смачне у вашому льоху. Таку ікру зі стручкової квасолі та помідорів розмітять усі домочадці, а гості вимагатимуть рецепт.
Докладніше про приготування ікри зі стручкової квасолі та помідорів читайте у нашому матеріалі.
Для приготування ікри зі стручкової квасолі та помідорів нам знадобиться:
Квасоля стручкова зелена - 3 кг Помідори – 1,5 кг Часник - 200 г Перець солодкий - 0,5 кг. Зелень петрушки - 1 пучок Сіль – 1-1,5 ст. ложки Цукор – 3-4 ст. ложки Спеції (Перець чорний мелений) – 1 ст. ложкаСпосіб приготування ікри зі стручкової квасолі та помідорів:
1. Підготуйте всі необхідні продукти для приготування ікри зі стручкової квасолі та помідорів.
2. Вимийте стручкову квасолю та видаліть кінчики. Наріжте її на невеликі шматочки для ікри зі стручкової квасолі та помідорів.
Графіки відключення на 26 листопада: Укренерго попередив – світла не буде по всій країні
Володимир Зеленський "пройшовся" по військовим: "Генерал, який не був у окопі - не генерал"
Попіл може стати отрутою для вашого городу; 3 випадки, коли заборонено використовувати це добриво
Як кішка із собакою: знаки Зодіаку, які не зможуть побудувати гармонійні стосунки
3. Вимийте помідори та наріжте їх крупно для ікри зі стручкової квасолі та помідорів.
4. Вимийте солодкий перець, наріжте його та видаліть насіння.
5. Очистіть і наріжте часник на свій смак для ікри зі стручкової квасолі та помідорів.
6. Пропустіть стручкову квасолю, помідори, солодкий перець, часник через м'ясорубку або блендер для подрібнення до стану пасти.
7. Дрібно наріжте петрушку для ікри зі стручкової квасолі та помідорів.
8. Додайте дрібно нарізану петрушку, сіль, цукор, спеції на свій смак в отриману пасту зі стручкової квасолі, помідорів, перцю та часнику. Добре перемішайте ікри зі стручкової квасолі та помідорів.
9. Поставте отриману суміш для ікри зі стручкової квасолі та помідорів на повільний вогонь і варіть ікру зі стручкової квасолі протягом 50-60 хвилин, періодично помішуючи. Це дасть часу для злиття смаків та ретельного приготування ікри зі стручкової квасолі та помідорів.
10. Гарячу ікру зі стручкової квасолі розлийте в стерилізовані банки і закатайте їх, щоб забезпечити тривале зберігання продукту.
Тепер у вас є домашня ікри зі стручкової квасолі та помідорів з додаванням солодкого перцю, часнику та зелені. Ця закатка ідеально підійде як приправа до різноманітних страв або просто для поширення на хліб. Смачного!
Читайте також:
Від цієї закуски всі будуть у захваті: рецепт салату з помідорами, цибулею та оселедцем на зиму
Всі страви розметуть за 10 хвилин: рецепт рулетиків з баклажанів, сиру та томатної пасти
Ви будете хвалитися цим рецептом: закриваємо хрусткі огірочки на зиму з чорною смородиною