Приготуйтеся до незабутнього смакового досвіду – маринованому салу на зиму по-закарпатськи! Готувати його легко, а от забути чудовий смак складно.

Детальніше про те, як приготувати страву за рецептом маринованого сала на зиму по-закарпатськи читайте в нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом маринованого сала на зиму по-закарпатськи нам знадобиться:

  • Сало - 1 кг.
  • Часник – 1-2 головки.
  • Лавровий лист – 4 шт.
  • Перець горошком – 20 г.
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування страви за рецептом маринованого сала на зиму по-закарпатськи:

Почніть приготування маринованого сала на зиму по-закарпатськи з того, що наріжте свіже сало на товщину приблизно 10 см. Це допоможе зберегти м'ясисту текстуру і багатий смак. Потім натріть кожен шматок сала великою сіллю, щоб надати йому солонувату нотку за рецептом маринованого сала на зиму по-закарпатськи.

Візьміть суху каструлю й обережно покладіть нарізане сало всередину. Між шарами сала додайте часточки часнику та кілька лаврових листів, щоб підкреслити його ароматний букет. Посипте все горошком перцем, щоб додати трохи гостроти й пікантності сала за рецептом маринованого сала на зиму по-закарпатськи.

Популярні новини зараз

Швидше викопуйте буряк: які ознаки говорять про те, що настав час прибирати овоч з грядок

Почнуться серйозні запалення: чому в жодному разі не можна цілувати свійських тварин

Пенсії підвищать на півтори тисячі

Допоможе звичайна банка: як правильно зберігати часник, щоб він довго не псувався

Показати ще

Тепер накрийте кришкою каструлю і залиште сало настоюватися при кімнатній температурі протягом 2 днів. У цей час магія маринаду проникне у кожен шматочок, надаючи йому унікального смаку та аромату.

Після двох днів дістаньте сало з каструлі й обережно загорніть кожен шматочок в окремий шматок паперу. Така упаковка допоможе зберегти його свіжість та запобігти попаданню сторонніх запахів. Тепер відправте своє мариноване сало на зиму по-закарпатськи на зберігання в холодильнику.

Готове домашнє мариноване сало на зиму по-закарпатськи готове для того, щоб стати улюбленим частуванням на вашому столі. Пестить себе та своїх близьких цим неповторним делікатесом, насолоджуючись його ароматом та смаком, які залишать у захопленні кожного, хто його спробує.

Читайте також:

Тетя Сара, розкрий секрет: рецепт єврейської намазки на хліб із баклажанів

Проситимете другу і третю добавку, але все одно буде мало: рецепт фаршированих кабачків з сиром і куркою

Захочеться закидати в рот одну за одною: рецепт закусочних верств з шинкою, стручковою квасолею та сиром