Ніжний сирний коржик з молодою капустою - прекрасний рецепт для сніданку, обіду або вечері. Її можна подати до столу відразу зі сковороди, а можна перекласти на лист, посипати тертим сиром і поставити в духовку. Подавати сирний коржик з капустою до столу найкраще з овочевим салатом або соусом на вибір.

Продукти (на 2 порції)

  • Сир - 120 г
  • Капуста молода - 100 г
  • Кефір - 100 мл
  • Борошно - 70 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Кріп свіжий - 4-5 гілочок (8 г)
  • Соль - 1/3 ч. ложки
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Олія (для смаження) - 10 мл


У миску розбиваємо яйця.

Додаємо кефір.

Перемішуємо все віночком до однорідності.

У суміш додаємо сир, перемішуємо.

Популярні новини зараз

Прокляття "Моєї прекрасної няні": за Заворотнюк пішла ще одна легенда серіалу. Йому було лише 43

45-річна Маша Єфросиніна показала, як може виглядати жінка: плоский живіт та обличчя, як у 25

Чорнобривців насіяла мати: як ці прості квіти зможуть врятувати ваш город

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще
Потім додаємо подрібнений кріп.

Капусту шаткуємо смужками.
(Пізні сорти капусти потрібно присолити, пом'яти руками, залишити на 10-15 хвилин, а помітку віджати зайву рідину.)

Додаємо капусту, сіль та перець.

Усі перемішуємо ложкою.

Потім всипаємо борошно.

Знову перемішуємо.

На сковороді розігріваємо олію і виливаємо туди тісто. Розрівнюємо.
Накриваємо сковороду кришкою і готуємо на маленькому вогні 7-10 хвилин до рум'яніння.

Потім корж перевертаємо на інший бік (можна за допомогою тарілки), знову накриваємо кришкою і готуємо ще приблизно 7 хвилин.

Сирний коржик з капустою готовий.

Перекладаємо на тарілку, нарізаємо шматочками порційними і подаємо.

Читайте також:

Від цієї закуски всі будуть у захваті: рецепт салату з помідорами, цибулею та оселедцем на зиму

Захочеться накладати ложками: рецепт єврейського салату з кабачків та баклажанів на зиму

Така закуска шикарно піде під картоплю: рецепт салату з капусти з яблуками на зиму

Захочеться облизати тарілку: рецепт салату з баклажанами, куркою та болгарським перцем