Продукти (на 4 порції) Пельмені - 500 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Сир - 50 г Сіль - 0,5 ч. ложки Олія рослинна - 1 ст. ложка

Як приготувати запіканку із пельменів:

Сир натерти на тертці.

Пельмені відварити до напівготовності. Для цього закип'ятити воду, додати сіль|соль|. Всипати в окріп пельмені, довести до кипіння, зменшити вогонь до середнього, варити 5 хвилин.

У цей час спасерувати цибулю. Для цього спочатку очистити і нарізати.

Потім розігріти на сковороді масло|мастило|, викласти цибулю, смажити її, помішуючи, 2-3 хвилини на середньому вогні.

Потім на цю ж сковороду викласти пельмені і обсмажити разом, помішуючи (5-7 хвилин).

Увімкнути духовку.
Пельмені посипати тертим сиром, накрити кришкою і потримати в духовці 15 хвилин|мінути| при температурі 180 градусів.

Популярні новини зараз

Польща зібралася перекрити кордон із Україною

Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули

Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

Показати ще

При подачі посипати запіканку із пельменів зеленню кропу чи петрушки.

Читайте також:

Його називають "м'ясо-хліб": старовинний єврейський рецепт, який обов'язково потрібно спробувати

У цю страву закохуються назавжди: рецепт запіканки з молодих кабачків із беконом та сиром

Смакування та насолода: рецепт ситної картопляно-грибної запіканки з вершками

Ніжність та насолода: рецепт салату "Краб під шубою" з рисом, сиром та сухариками