У пропорційному посуді, в якому буде зручно перемішувати компоненти для тесту, з'єднуємо воду і кефір. Перемішуємо і вбиваємо в суміш яйце, що вийшла. Знову перемішуємо вилкою.
Далі в суміш потрібно підсипати приблизно третину борошна. Відразу борошно починаємо втручати в рідину.
Маргарин розтоплюємо до «бульбашок». Відправляємо гарячий маргарин у тісто. Відразу інтенсивно перемішуємо.
Досипаємо частину борошна, що залишилася. Замішуємо тісто для м'ясних коржиків. Забираємо його на 15 хвилин у холод.
Присмачуємо начинку спеціями. Перемішуємо.
Трамп осадив путіна за хвастощі "Буревісником" і нагадав - біля берегів рф вже чергує "найбільша у світі" субмарина
Паштет, який зникає швидше, ніж остигає каструля: найніжніша намазка з курки та горіхів, рецепт
"Це дорого, але рятує шлюб": Гвоздьова шокувала зізнанням про няню та розповіла, чим заробляє після танців
Огородники в шоці: яєчна шкаралупа може вбити врожай, ось як її потрібно застосовувати насправді
Тісто для коржів дістаємо з холодильника. Ділимо на колобки, які розкочуємо в тонкі круглі пласти однакового розміру. Можна використовувати як круглий трафарет блюдце. Кількість коржів має бути парною.
На один корж тонким шаром викладаємо фарш із зеленню.
Накриваємо другим тонким круглим шаром. Краї притискаємо за допомогою виделки.
М'ясні коржики стають структурою як чебуреки.
Виходить 6-7 таких коржів з м'ясом.
Читайте також:
Беріть відразу другу тарілку для добавки: рецепт ситних і незвичайних пельменів японською
Він виходить неймовірно смачним і запашним: рецепт домашнього кабачкового хліба
Такого навіть у ресторані не подадуть: рецепт ситної запіканки з кабачків із бринзою
