У пропорційному посуді, в якому буде зручно перемішувати компоненти для тесту, з'єднуємо воду і кефір. Перемішуємо і вбиваємо в суміш яйце, що вийшла. Знову перемішуємо вилкою.
Далі в суміш потрібно підсипати приблизно третину борошна. Відразу борошно починаємо втручати в рідину.
Маргарин розтоплюємо до «бульбашок». Відправляємо гарячий маргарин у тісто. Відразу інтенсивно перемішуємо.
Досипаємо частину борошна, що залишилася. Замішуємо тісто для м'ясних коржиків. Забираємо його на 15 хвилин у холод.
Присмачуємо начинку спеціями. Перемішуємо.
Продуктовий нокаут: на українців чекає новий "ціновий аперкот", до чого готуватись в супермаркетах
"Болить, з ямами": блогерка Анастасія Скальницька шокувала невдалою мамопластикою та назвала ім'я лікаря
Чому дачники ставлять чорні бочки на ділянці: хитрість, що рятує врожай
Налий собі літо: простий рецепт кавунового лимонаду для спекотних днів
Тісто для коржів дістаємо з холодильника. Ділимо на колобки, які розкочуємо в тонкі круглі пласти однакового розміру. Можна використовувати як круглий трафарет блюдце. Кількість коржів має бути парною.
На один корж тонким шаром викладаємо фарш із зеленню.
Накриваємо другим тонким круглим шаром. Краї притискаємо за допомогою виделки.
М'ясні коржики стають структурою як чебуреки.
Виходить 6-7 таких коржів з м'ясом.
Читайте також:
Беріть відразу другу тарілку для добавки: рецепт ситних і незвичайних пельменів японською
Він виходить неймовірно смачним і запашним: рецепт домашнього кабачкового хліба
Такого навіть у ресторані не подадуть: рецепт ситної запіканки з кабачків із бринзою