Щоб приготувати салат із капусти з яблуком та морквою на зиму, необхідно приготувати такі продукти:
- капуста свіжа – 400 г;
- морква свіжа – 200 г;
- яблука – 200 г
Для маринаду:
- Вода - 500 мл
- Сіль - 2 ч.л.
- Цукор - 3 ч.л.
- Кислота лимонна – 0,5 ч. л.
Шинкуємо не сильно товстою соломкою капусту, натираємо на тертці морквину та яблука.
Ставимо в каструлю з теплою водою (на дно кладемо ганчірочку), стерилізуємо банки з маринованою капустою 15 хвилин.
Салат з капусти та яблук готовий. Закочуємо і даємо охолонути під ковдрою.
Читайте також:
Велике церковне свято 12 квітня: Лазарєва субота, підготовка до Вербної неділі – що не можна і потрібно зробити сьогодні
Як харчова сода може стати вашим секретом для чудового врожаю картоплі: лише одну ложечку
Риба в сметанному соусі із золотистою скоринкою: легкий та смачний рецепт, які хочеться повторювати щодня
На дорогах - зачистка: у Києві почали блокувати машини та виписувати штрафи
Ця насолода готується в мікрохвильовій печі: рецепт баклажанів з курячим фаршем і сиром
І під картоплю, і просто з хлібом: рецепт заготівлі на зиму з баклажанів "12 негренят"
Тільки відвернулися, а його вже немає: рецепт пирога зі свіжими баклажанами, сиром та яйцями
Захочеться хапати відразу двома руками: рецепт ніжних млинців із баклажанів із картоплею