Такі сирні биточки з крабовими паличками відмінно підійдуть для тих, кому набридли м'ясні котлети.
Докладніше про приготування сирних биточків із крабовими паличками читайте у нашому матеріалі.
Для приготування сирних биточків з крабовими паличками нам знадобиться:
- Олія (для смаження)
- Кисломолочний сир (у мене 9%) - 3 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
- Яйце куряче - 2 шт.
- Сир твердий - 100-120 г
- Крабові палички - 200 г
- Зелень
- Борошно пшеничне / Борошно - 1 ст. л.
Спосіб приготування сирних биточків з крабовими паличками:
Крабові палички, перед тим як приготувати сирні биточки з крабовими паличками, слід заморозити у морозилці для досягнення потрібної консистенції. Після цього їх можна натерти на дрібній тертці для сирних биточків з крабовими паличками.
Щоб приготувати сирні биточки з крабовими паличками, слід використовувати свіжі яйця та натерті крабові палички, з'єднавши їх із часником, пропущеним через прес, та сиром.
Листопад із сюрпризом: в Україну повертається спека до +21°C, синоптики обіцяють "друге бабине літо"
Ніч, коли народжується Сонце: найдовший день темряви в Україні, що насправді означає зимове сонцестояння
Яка дата - ідеал: 5 перевірених днів, коли у 2025 потрібно ставити ялинку, щоб 2026 був вдалим
Зима без попередження: синоптики розповіли, коли Україну накриє мороз та перший сніг, прогноз погоди на листопад
Отриманій масі додають трохи борошна, 3 столові ложки сиру та нарізану зелень (кріп та петрушку), і все ретельно перемішують для сирних биточків із крабовими паличками.
Для приготування крабових биточків слід розжарену сковороду додати невелику кількість рослинної олії, потім сформувати з крабової маси биточки й смажити їх до отримання золотистої скоринки.
Як гарнір можна подати салат з редису, свіжого огірка та яйця.
Читайте також:
Це просто божественно і незвичайно: рецепт кукурудзяної піци з сиром та помідорами чері
Один тільки запах зводить з розуму: рецепт маринованого сала з паприкою в розсолі
Ви захоплюватиметеся цією стравою: рецепт картопляної ковбаси по-литовськи
