Тесто слоёное бездрожжевое - 500 г (1 упаковка) Ковбаса варена - 220 г Сир твердий - 120 г Зелень свіжа (петрушка та кріп) - 3-4 гілочки Майонез - 80 г (3 ст. ложки) Яйце (для змащування рулетиків) – 1 шт.

Листкове тісто заздалегідь дістати з морозильної камери.
Увімкнути духовку, нехай розігрівається до 180 градусів.

Сир та варену ковбасу натерти на великій тертці.

У петрушки та кропу відрізати стебла, листя подрібнити.

Листкове тісто розкотити в тонкий прямокутний пласт (розміром 18х35 см)

Тісто змастити майонезом, трохи відступаючи від країв.

Зверху викласти натерту ковбасу.

Поверх розподілити шар сиру.

Посипати зеленню.

Популярні новини зараз

Велике церковне свято 12 квітня: Лазарєва субота, підготовка до Вербної неділі – що не можна і потрібно зробити сьогодні

Як не отримати штраф за помилки у військовому обліку: що важливо знати про ТЦК та мобілізацію

Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов невиліковно хворий: "Все, кранти"

Зростання пенсій, обвал цін на ліки, масова мобілізація, заборона на риболовлю та лікарняні: квітень багато змінить

Показати ще

Згорнути тісто з|із| начинкою в рулет. Защипнути краї.

Нарізати рулет шматочками завширшки 4-5 см.

У глибоку ємність розбити яйце, трохи збити.

Викласти рулетики на лист, застелений пергаментом.
Поверхню рулетиків змастити|змазати| збитим яйцем.

Відправити рулетики в розігріту до 180 градусів духовку та випікати 35-40 хвилин.

Читайте також:

Такої краси ви ще не куштували: рецепт курячого рулету в пляшці

Ви хвалитиметеся навіть на роботі: рецепт смачного картопляного рулету з фаршем і помідорами