Тесто слоёное бездрожжевое - 500 г (1 упаковка) Ковбаса варена - 220 г Сир твердий - 120 г Зелень свіжа (петрушка та кріп) - 3-4 гілочки Майонез - 80 г (3 ст. ложки) Яйце (для змащування рулетиків) – 1 шт.

Листкове тісто заздалегідь дістати з морозильної камери.
Увімкнути духовку, нехай розігрівається до 180 градусів.

Сир та варену ковбасу натерти на великій тертці.

У петрушки та кропу відрізати стебла, листя подрібнити.

Листкове тісто розкотити в тонкий прямокутний пласт (розміром 18х35 см)

Тісто змастити майонезом, трохи відступаючи від країв.

Зверху викласти натерту ковбасу.

Поверх розподілити шар сиру.

Посипати зеленню.

Популярні новини зараз

Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців

Масштабне позбавлення пенсій у грудні: ПФУ поставив жорсткі вимоги

Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

Показати ще

Згорнути тісто з|із| начинкою в рулет. Защипнути краї.

Нарізати рулет шматочками завширшки 4-5 см.

У глибоку ємність розбити яйце, трохи збити.

Викласти рулетики на лист, застелений пергаментом.
Поверхню рулетиків змастити|змазати| збитим яйцем.

Відправити рулетики в розігріту до 180 градусів духовку та випікати 35-40 хвилин.

Читайте також:

Такої краси ви ще не куштували: рецепт курячого рулету в пляшці

Ви хвалитиметеся навіть на роботі: рецепт смачного картопляного рулету з фаршем і помідорами