Поєднання ніжного м'ясного фаршу і приготованого досконало рису всередині тонких і легких млинців утворює ідеальну начинку, яка здивує ваші смакові рецептори своїм багатством смакових нюансів.
Докладніше про те, як приготувати смачні млинці з м'ясним фаршем та рисом читайте у нашому матеріалі.
Для приготування найсмачніших млинців з м'ясним фаршем та рисом нам знадобиться:
- 150 г довгозернистого рису 
- 300 г м'ясного фаршу 
- 1 цибулина 
- 30 мл нерафінованої соняшникової олії (+ 30 мл для тіста) 
- Щіпка меленого перцю 
- 1/4 чайної ложки солі (+ 1/4 чайної ложки для тіста) 
- 3 яйця 
- 200 мл молока 
- 150 г борошна 
- 20 г вершкового масла (для обсмажування млинців)
Спосіб приготування найсмачніших млинців з м'ясним фаршем та рисом:
Для приготування начинки для найсмачніших млинців з м'ясним фаршем та рисом слід почати з промивання 150 г довгозернистого рису. Рис потрібно ретельно промити під проточною водою та злити зайву воду.
Зима без попередження: синоптики розповіли, коли Україну накриє мороз та перший сніг, прогноз погоди на листопад
"До кінця року все...": переможниця "Битви екстрасенсів" шокувала передбаченням про війну в Україні
Tesla готує автопереворот: дешевий електрокар і гігантський "кібер-звір" вже на горизонті
Ніч, коли бажання збуваються самі: таємні ритуали Велесової ночі, про які мовчали відьми
Потім перекладіть рис для найсмачніших млинців з м'ясним фаршем і рисом у каструлю і залийте його достатньою кількістю холодної води, щоб рис повністю покритий. Варіть рис на середньому вогні, після закипання приблизно 12-15 хвилин, до повної готовності.
Відкиньте готовий рис на друшляк і дайте воді стекти для смачних млинців з м'ясним фаршем та рисом.
Поки рис готується, можна приготувати начинку для найсмачніших млинців з м'ясним фаршем та рисом. Візьміть 300 г м'ясного фаршу та очистіть одну цибулину. На розігрітій сковороді додайте 30 мл нерафінованої олії й дрібно наріжте цибулину. Обсмажте цибулю на сковороді протягом 1-2 хвилин для смачних млинців з м'ясним фаршем та рисом.
Потім додайте м'ясний фарш і готуйте на повільному вогні протягом 15 хвилин, регулярно помішуючи. В кінці додайте щіпку меленого перцю та 1/4 чайної ложки солі.
Після цього додайте відварений рис до сковороди з м'ясною начинкою і добре перемішайте для смачних млинців з м'ясним фаршем і рисом.
Викладіть готову начинку в миску і залиште трохи охолонути.
Для приготування найсмачніших млинців з м'ясним фаршем та рисом розбийте 3 яйця в миску та збийте їх. Додайте 200 мл молока та 30 мл нерафінованої соняшникової олії. Потім додайте 1/4 чайної ложки солі та 150 г борошна. Добре перемішайте тісто за допомогою віночка або вилки, щоб досягти однорідного стану без грудочок.
Випікайте найсмачніші млинці з м'ясним фаршем та рисом на сковороді з обох боків. Складіть млинці в стопку.
На кожен готовий млинець викладіть пару ложок начинки й акуратно загорніть в конвертик, щоб вийшли смачні млинці з м'ясним фаршем і рисом.
Викладіть всі млинці на сковороду, додайте 20 г вершкового масла й обсмажте з двох сторін протягом 1-2 хвилин.
Готові млинці з м'ясом та рисом готові. Викладіть їх на блюдо та подавайте до столу. Таку соковиту та ароматну вечерю оцінять усі члени вашої родини.
Читайте також:
Це неповторне блаженство: рецепт закуски із сала з соусом з авокадо та сиру
Раніше такі продавали навіть на зупинках: рецепт відкритих пиріжків з м'ясом
Голодними ви точно не залишитеся: рецепт рагу з курячих сердець з квасолею і кукурудзою
