Бурякові оладки зі скумбрії - це смачна і ситна страва, яка поєднує в собі ніжне м'ясо риби з легкими і пухнастими оладками. Це поєднання додає неповторний смак та аромат страви, роблячи його привабливим для любителів морепродуктів та апетитних сніданків. Комбінуючи свіже філе скумбрії з домашніми оладками та освіжаючими доповненнями, такими як сметана та зелень, ця страва стає чудовим варіантом для обіду чи вечері.

Детальніше про приготування бурякових оладок зі скумбрії читайте в нашому матеріалі.

Для приготування бурякових оладок зі скумбрією нам знадобиться:

  • 200 г філе скумбрії
  • 200 г натурального йогурта
  • 120 г пшеничного борошна
  • 50 г гречаного борошна
  • 125 мл молока
  • 20 г топленого масла
  • 2 ст. хрону
  • 1 буряк
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 1 ч.л рік
  • зелень для подачі
  • сметана для подачі

Спосіб приготування бурякових оладок зі скумбрією:

Для початку для приготування бурякових оладок зі скумбрією розділіть білки та жовтки.

Процідіть борошно в миску, додайте 1 чайну ложку солі та розпушувач, ретельно перемішайте. В іншому посуді підігрійте молоко та йогурт, потім змішайте з жовтками та збийте віночком. Поступово додайте борошно, замішуючи, щоб отримати однорідне тісто. Поставте його на 20-30 хвилин у тепле місце.

Популярні новини зараз

Польща зібралася перекрити кордон із Україною

Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис

Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством

Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни

Показати ще

Збийте білки в щільні піки для бурякових оладок зі скумбрією. Відваріть буряк, після чого подрібніть його з хроном у блендері. Обережно вмішайте білки в буряково-хронову масу, що вийшла, і залиште на 1 годину. Потім змішайте з цією масою тісто для бурякових оладок зі скумбрією.

Розігрійте сковороду, додайте топлену олію. Викладайте порції тіста на сковороду і смажте бурякові оладки з усіх боків до золотистої скоринки.

Поки бурякові оладки готуються, розділіть філе скумбрії на волокна.

На кожну оладку буряка нанесіть шар сметани, потім викладіть філе скумбрії і прикрасьте зеленню.

Таким чином, ви отримаєте апетитні бурякові оладки зі скумбрією, сметаною та прикрасою із зелені. Смачного!

Читайте також:

Це справді неземна насолода: рецепт авокадо, фаршированого курячим філе

Таке розмітять і дорослі, і діти: рецепт чудового курячого філе в морквяному клярі

Це справжній ресторанний шедевр: рецепт кальмарів, фаршированих грибами, рисом та сиром у духовці