Усього кілька доступних і недорогих інгредієнтів, таких як звичайний хліб, дешевий кисломолочний сир, простий твердий сир, і трохи помідорів чері - і ми отримаємо страву, яка порадує нас своїм ароматом та ніжною структурою.

Докладніше про те, як приготувати сирно-хлібну запіканку з сиром та помідорами читайте у нашому матеріалі.

Для приготування сирно-хлібної запіканки з сиром та помідорами нам знадобиться:

черствий хліб 250 років молоко 500 мл сир 250 років яйце 2 шт помідори черрі 6 шт сир 200 г + ще трохи для посипання петрушка, кріп, сіль

Спосіб приготування сирно-хлібної запіканки з сиром та помідорами.

Популярні новини зараз

Польща зібралася перекрити кордон із Україною

Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."

Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Показати ще

1. Візьміть хліб та розламайте його на невеликі шматочки або розріжте на кубики для сирно-хлібної запіканки з сиром та помідорами. Потім замочіть хліб у злегка підігрітому молоці доти, доки він стане м'яким для сирно-хлібної запіканки з сиром та помідорами.
2. Додайте в хлібну масу сир і подрібніть усі інгредієнти блендером до отримання однорідної текстури для сирно-хлібної запіканки з сиром та помідорами. Не забудьте добре посолити.
3. Натріть сир на великій тертці та додайте його до хлібно-сирної маси. Також додайте яйця та дрібно нарізану зелень. Ретельно перемішайте усі інгредієнти.
4. Викладіть отриману суміш для сирно-хлібної запіканки з сиром та помідорами у форму, попередньо застелену пергаментним папером. На верхівку запіканки акуратно розташуйте половинки помідорів чері так, щоб вони не занурилися надто глибоко.
5. Додатково натріть залишки сиру на дрібній тертці і посипте ним всю поверхню сирно-хлібної запіканки з сиром і помідорами.
6. Розігрійте духовку до 180 градусів і запікайте сирну запіканку близько 40-50 хвилин, поки вона не набуде золотистого кольору і не стане добре пропеченою.
7. Готову запіканку витягніть із духовки і дайте їй трохи охолонути перед подачею на стіл. Якщо ріжете її відразу, вона буде надто м'якою.

Сирна запіканка з сиром та помідорами черрі порадує вас ніжною текстурою, ароматом та смаком. Смачного!

Читайте також:

Це справді неземна насолода: рецепт авокадо, фаршированого курячим філе

Таке розмітять і дорослі, і діти: рецепт чудового курячого філе в морквяному клярі

Це справжній ресторанний шедевр: рецепт кальмарів, фаршированих грибами, рисом та сиром у духовці