Інгредієнти для "Яйця, фаршировані крабово-квасоляним кремом":
- крабові палички - 5 шт
- квасоля консервована - 3 ст. л.
- яйце куряче - 8 шт
- майонез — 1 ст. л.
- морква (маленька морква для прикраси) - 1 шт
- цибуля зелена (для посипання готової страви)
- листя салату
- сіль за смаком
- перець чорний - за смаком
- часник – 1 зуб.
Яйця (4 шт.) Відварити, розрізати на дві половинки, вийняти жовтки.
Крабові палички (5 шт.) порізати шматочками. У блендер додати порізані крабові палички, яєчні жовтки, пропущений через часниковий прес зубчик часнику, консервовану квасолю, сіль та чорний перець додати до смаку, всі компоненти пюрувати до однорідного кремоподібного стану.
Приготовлений крем викласти у кондитерський шприц.
Начинити половинки яєць кремом. Моркву відварити, фігурною вирубкою вирізати квіти. Прикрасити морквяними квітами закуску. Закуску викласти на блюдо із листям салату. Посипати зеленою цибулею.
Читайте також:
Ви її точно не впізнаєте! Як виглядала Jerry Heil у дитинстві і що стало з нею тепер
Водії Volkswagen бояться власного авто: сенсорні кнопки на ID.4 перетворюють кермо на пастку
Компостна пастка: чого ні в якому разі не можна класти в ґрунт
Кілограм за копійки: чому українці масово відмовляються від огірків навіть після обвалу цін
Його захочеться їсти відразу двома ложками: рецепт кукурудзяного крему-супу з крабовими паличками
Вас будуть називати богом кулінарії: рецепт закусочного торта з крабовими паличками