Гарбуз батернат - 1,8 кг (1 шт.) Фарш курячий - 450-500 г Печериці - 120 г Цибуля ріпчаста - 250 г (2 шт.) Морква - 115 г (1 шт.) Сир твердий - 160 г Часник - 5 г (2 зубчики) Олія - ​​2 ст. ложки Чебрець сушений або свіжий - 1 ч. ложка Трави сушені італійські - 1,5 ч. ложки Сіль за смаком Перець чорний мелений - за смаком

По всій поверхні гарбуза робимо проколи ножем чи вилкою.

Відправляємо гарбуз у розігріту до 180 градусів духовку на 1,5 години.

Гриби протираємо вологим кухонним рушником, освіжаємо зрізи на ніжках. Нарізаємо гриби великими кубиками.

Моркву очищаємо та натираємо на великій тертці.

Цибулю очищаємо та нарізаємо середніми кубиками.

Сир натираємо на великій тертці.

Часник пропускаємо через прес.

Популярні новини зараз

Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством

Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики

Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни

Показати ще

Розігріваємо сковороду із 1 ст. ложкою рослинної олії і обсмажуємо цибулю приблизно 2-3 хвилини.

Додаємо моркву та обсмажуємо ще 2-3 хвилини, до м'якості.

Викладаємо гриби в сковороду до цибулі та моркви та обсмажуємо ще 3-4 хвилини.

Додаємо часник та обсмажуємо буквально 30 секунд.

В окремій сковороді з'єднуємо рослинну олію, фарш, сіль, перець і чебрець.

Обсмажуємо 4-5 хвилин, активно розбиваючи грудочки фаршу лопаткою, до побілювання та випарювання рідини.

Додаємо обсмажений фарш до обсмажених овочів.

Дістаємо гарбуз із духовки і злегка остудити. (Духовку залишаємо включеною.)

Акуратно розрізаємо гарбуз вздовж навпіл. Виймаємо ложкою насіння і частину м'якоті, щоб вийшло великі гарбузові човники.

Фаршируємо гарбуз м'ясом з грибами та овочами.

Відправляємо фарширований гарбуз у розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.

Виймаємо гарбуз із духовки, посипаємо сиром.

Залишаємо гарбуз остигати - під впливом залишкової температури, сир розплавиться і без духовки.

Гарбуз, фарширований курячим м'ясом, грибами та овочами, готовий.

Відрізаємо шматки запеченого гарбуза з начинкою та подаємо у гарячому вигляді.

Читайте також:

Готуємо ресторанну страву на домашній кухні: салат із карамелізованого гарбуза із сиром фета

Це навіть не зрівняється з пловом: рецепт рису з гарбузом, морквою та цибулею на сковороді

Ви навіть про це не здогадувалися: при лікуванні яких хвороб допомагає звичайний гарбуз

Ви відкриватимете банку за банкою: рецепт салату з гарбуза з болгарським перцем на зиму