"М'ясні пальчики за цим рецептом виходять сирними, соковитими та ніжними.

  • Куряча грудка без шкіри – 2 шт.
  • Сир – 100 г
  • Олія вершкове – 60 г
  • Сіль кухонна – за смаком
  • Перець мелений – за бажанням
  • Куркума – 1/2 ч.л.
  • Борошно пшеничне – 200 г
  • Яйце куряче - 1-2 шт.
  • Вода - 3 ст.л.

Збиваємо в окремій мисці куряче яйце з сіллю та куркумою.

Курячі грудки ділимо на кілька частин. Має стати стільки шматків, скільки буде пальчиків. Усі куряче філе необхідно відбити молоточком. Злегка посолити.

Сир потрібно заздалегідь натерти на дрібній тертці і трохи підморозити. Викладаємо сир у нижню частину відбивної.

Скручуємо відбивну у формі «пальчиків» на кшталт голубців. Краї пальчиків потрібно заправити, щоб у процесі приготування сир не випливав. Занурюємо кожен пальчик у куряче яйце. Це свого роду клей, який допоможе «склеїти» наші рулетики у серединці.

Обвалюємо пальчики в пшеничній борошні. Притискаємо добре долонями, формуючи однакові витягнуті фігурки-пальчики.

Популярні новини зараз

Польща зібралася перекрити кордон із Україною

У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів

Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай

Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання

Показати ще

Підсмажуємо на розігрітій вершковій олії в сковороді з чотирьох сторін до рум'яності. Смажимо так, щоб наша страва не підгоріла. Режим нагріву – середній. Потім зменшуємо плиту. Додаємо кілька ложок окропу. Накриваємо сковорідку кришкою. Томимо пальчики 45 хвилин до готовності.

М'ясні пальчики з курячого філе готові. Викладаємо на блюдо. Поливаємо топленим вершковим маслом із сковороди.

Читайте також:

І навіть на трьох штуках ви не зупинитесь: рецепт ніжних картопляних котлет із сиром

Від цього запаху потечуть слинки: рецепт грибних котлет у сирному соусі

Ви будете їх розхоплювати відразу двома вилками: рецепт ніжних і соковитих курячих котлет із сиром усередині

Їх хочеться їсти, навіть коли ви ситі: рецепт соковитих котлет із пекінською капустою