Шоколадне яйце "Кіндер-сюрприз" - це не тільки смачні, а й оригінальні ласощі, які можна приготувати самостійно. Для цього не знадобиться багато часу та зусиль, а результат обов'язково порадує дітей та дорослих. А ще це заощадить вам гроші.
Докладніше про те, як приготувати домашній "Кіндер-сюрприз" читайте у нашому матеріалі.
Для приготування домашнього "Кіндер-сюрпризу" нам знадобиться:
Шоколад чорний 200 г Шоколад білий (не пористий!) 100 г Вершки 30% 50 мл Маленька іграшка за смакомСпосіб приготування домашнього "Кіндер-сюрпризу":
- Темперуємо шоколад. Для цього розтоплюємо чорний шоколад у мікрохвильовій печі або водяній бані, нагріваючи його до температури 45 °С. Додаємо 60 г шоколаду, що залишилися, і перемішуємо, щоб шматочки шоколаду повністю розтопилися.
- Заливаємо шоколад у форми для яєць і перевертаємо їх, щоб витекли надлишки шоколаду. Даємо шоколаду застигнути за кімнатної температури.
- Готуємо ганаш. Для цього нагріваємо вершки та заливаємо ними білий шоколад. Перемішуємо, щоб|аби| шоколад повністю розтопився. Охолоджуємо ганаш за кімнатної температури.
- Накладаємо ганаш у шоколадні заготовки для яєць та розподіляємо його по стінках. Даємо ганашу застигнути за кімнатної температури.
- Закладаємо всередину іграшки, потім змащуємо краї шоколадних заготовок розтопленим шоколадом та з'єднуємо половинки між собою. Даємо шоколаду застигнути, а потім виймаємо яйце з форм.
- Загортаємо шоколадне яйце у фольгу, щоб зберегти якість шоколаду та його смак.
Читайте також:
Це просто божественно: домашнє вино з дачного винограду за грузинським рецептом
Прокляття "Моєї прекрасної няні": за Заворотнюк пішла ще одна легенда серіалу. Йому було лише 43
У Росії оголошено історичну евакуацію населення: найпотужніші вибухи та удар по секретному ракетному об'єкту
Тепер готую котлети тільки так: рецепт та секрети страви, про які ви не знали
Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму
Раніше їх продавали в кожному поїзді: рецепт "ледачих" соковитих біляшів на кефірі
Вам захочеться хапати один за одним: рецепт незрівнянних пиріжків з ліверною ковбасою та картоплею