Шоколадне яйце "Кіндер-сюрприз" - це не тільки смачні, а й оригінальні ласощі, які можна приготувати самостійно. Для цього не знадобиться багато часу та зусиль, а результат обов'язково порадує дітей та дорослих. А ще це заощадить вам гроші.
Докладніше про те, як приготувати домашній "Кіндер-сюрприз" читайте у нашому матеріалі.
Для приготування домашнього "Кіндер-сюрпризу" нам знадобиться:
Шоколад чорний 200 г Шоколад білий (не пористий!) 100 г Вершки 30% 50 мл Маленька іграшка за смакомСпосіб приготування домашнього "Кіндер-сюрпризу":
- Темперуємо шоколад. Для цього розтоплюємо чорний шоколад у мікрохвильовій печі або водяній бані, нагріваючи його до температури 45 °С. Додаємо 60 г шоколаду, що залишилися, і перемішуємо, щоб шматочки шоколаду повністю розтопилися.
- Заливаємо шоколад у форми для яєць і перевертаємо їх, щоб витекли надлишки шоколаду. Даємо шоколаду застигнути за кімнатної температури.
- Готуємо ганаш. Для цього нагріваємо вершки та заливаємо ними білий шоколад. Перемішуємо, щоб|аби| шоколад повністю розтопився. Охолоджуємо ганаш за кімнатної температури.
- Накладаємо ганаш у шоколадні заготовки для яєць та розподіляємо його по стінках. Даємо ганашу застигнути за кімнатної температури.
- Закладаємо всередину іграшки, потім змащуємо краї шоколадних заготовок розтопленим шоколадом та з'єднуємо половинки між собою. Даємо шоколаду застигнути, а потім виймаємо яйце з форм.
- Загортаємо шоколадне яйце у фольгу, щоб зберегти якість шоколаду та його смак.
Читайте також:
Це просто божественно: домашнє вино з дачного винограду за грузинським рецептом
Вигадав суїцид, бо було нудно: українець вирішив оригінально запросити поліцію на чай
Це мають зробити всі клієнти ПриватБанку до 1 грудня 2024 року: що потрібно встигнути
Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Раніше їх продавали в кожному поїзді: рецепт "ледачих" соковитих біляшів на кефірі
Вам захочеться хапати один за одним: рецепт незрівнянних пиріжків з ліверною ковбасою та картоплею