Разом із настанням холодних осінніх днів на думку спадають думки про смачні та поживні страви, які дбайливо готуються для зимового запасу. І одним із найвідоміших і найкорисніших консервованих продуктів є квашена капуста. Її хрумка текстура, ніжний кислий смак і велика кількість вітамінів роблять її невід'ємною частиною нашого харчування.
Докладніше про те, як приготувати швидку квашену капусту, яка буде готова вже за добу, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування швидкої квашеної капусти, яка буде готова через добу, нам знадобиться:
Капуста 1,5 кг Гарбуз 300 г Помаранчевий 1 шт. вода 1 л цукор 100 г Рослинна олія 50 мл Яблучний оцет 8 ст. л. сіль 2 ч. л.Спосіб приготування швидкої квашеної капусти, яка буде готова вже за добу:
Щоб приготувати квашену капусту з гарбузом та апельсином, спочатку необхідно шаткувати капусту на смужки товщиною близько 5 мм. Важливо не різати капусту надто дрібно для швидкої квашеної капусти, яка буде готова вже через добу, щоб зберегти хрустку текстуру. Потім натріть гарбуз на великій тертці і змішаємо її з капустою у великій каструлі для швидкої квашеної капусти, яка буде готова вже через добу.
Очистимо апельсин від насіння, але залишимо шкірку і подрібнимо його в блендері. Додамо подрібнений апельсин до капусти з гарбузом, посипаємо трохи солі і добре перемішаємо для швидкої квашеної капусти, яка буде готова вже через добу.
Зеленський готовий сісти за стіл із Путіним: що готовий вирішувати президент про зміну кордонів
Потап змінив ім'я та життя: чим займається артист у Маямі день і ніч, українцям у війну про таке тільки мріяти
Як не втрапити на гачок шахраїв: головні пастки при купівлі авто з пробігом, про які мовчать продавці
Пройшов ВЛК і думаєш, що завтра на фронт? Ось кому дозволять залишитися у тилу
Для приготування маринаду для швидкої квашеної капусти, яка буде готова вже через добу, змішаємо воду, цукор, сіль та олію в каструлі і поставимо на невеликий вогонь. Коли маринад для швидкої квашеної капусти, яка буде готова через добу закипить, додамо оцет і акуратно знімемо з вогню. Потім заллємо отриманим маринадом капусту, добре утрамбовуємо, щоб вона була повністю занурена.
Після охолодження маринаду для швидкої квашеної капусти, яка буде готова вже через добу, ставимо каструлю з капустою в холодильник на добу або більше. За цей час капуста проходитиме процес квашення і готова до вживання. Смачного!
Читайте також:
Такого ви точно ще не куштували: рецепт пирога зі свіжомороженою мойвою та цибулею
Ви будете на сьомому небі від задоволення: рецепт картоплі, фаршированої куркою та грибами
Ось саме такий і продають бабусі на ринку: рецепт домашнього сиру з молока та кефіру