З'єднати в каструлі вино, апельсиновий сік, палички кориці та цукор. Нагрівати на середньому вогні, помішуючи, поки|доки| цукор не розчиниться.
Вимити апельсин, нарізати шматочками разом із шкіркою.
Додати в каструлю з напоєм шматочки апельсина.
Залишити апельсиновий глінтвейн на невеликому вогні на 10 хвилин|мінути|. Не давати глінтвейну закипіти, щоби алкоголь не випарувався!
Подавати апельсиновий глінтвейн відразу ж, гарячим, розлив напій у теплостійкий посуд. Апельсин та корицю можна залишити.
Читайте також:
Освіжає і бадьорить: рецепт холодної кави з вишнею та медом. Це варто спробувати
Популярні новини зараз
Показати ще
Ірина Федишин стала жертвою шахрайки, яка прикривалась її ім’ям і збирала гроші "на армію"
Гороскоп на завтра, 15 червня: злиття Уран-Марс готує пекельні вихідні - знаки Зодіаку в небезпеці
Чому українські жінки масово отримують повістки до ТЦК і чого боятися не варто? Пояснює адвокат
Ці 4 знаки Зодіаку скоро опиняться в епіцентрі романтики: готуйтеся до спалаху почуттів
Обов'язково спробуйте: рецепт домашньої "Фанти" на зиму
Про магазинне ви забудете: рецепт домашнього лимонаду "Тархун". Смак як у дитинстві