Оселедцеву намазку з плавленими сирками особливо смачно подавати на домашньому багеті або свіжоспеченій чіабаті, спробуйте!
- морква 1 штука;
- плавлений сир 2 шт.;
- оселедець 1 шт.;
- масло вершкове 120 г.
Філіруем оселедець, тобто видаляємо голову, плавники, скелет і нутрощі, акуратно знімаємо шкіру, прибираємо дрібні кістки. Рибне філе нарізаємо великими шматочками, щоб було зручніше подрібнити оселедець в блендері.
Плавлені сирки очищаємо від пакувальної фольги і нарізаємо великим кубиком або пластинками, щоб ніж блендера швидше подрібнив їх до однорідного стану.
Складіть у блендер оселедець, нарізану моркву та плавлений сир. Збийте до однорідності.
Для того, щоб зробити намазку ніжнішою, додайте до неї масло та збийте до однорідності ще раз.
Розлучення, про яке мовчали: легенда "Танці з зірками" Олена Шоптенко розповіла всю правду без прикрас
Масло дорожче, ніж у Польщі: чому українці платять за їжу більше, ніж європейці
ТОП-8 помилок водіїв, через які "злітають" гроші: як не платити штрафи, коли цього можна уникнути
Навіть мізерні пенсії стануть розкішшю в Україні: що готує влада
В результаті збивання повинна вийти однорідна оселедцева паста ніжної текстури. Відправляємо її на 20 хвилин в холодильник, щоб вона трохи застигла і як слід охолола.
Готову оселедцеву пасту можна намазати на тости, використовувати для фарширування яєць або подати в тарталетках — в останньому випадку найзручніше використовувати кондитерський мішок або шприц, що дозволить надати закусці більш святкового вигляду.
Читайте також:
Від такої закуски важко відірватися: рецепт сирно-сирних биточків із крабовими паличками
Від такої закуски ще ніхто не відмовлявся: рецепт картопляних кошиків з малосольним оселедцем
Ця закуска буде розлітатися миттєво: рецепт ікри із солоних огірків та томатної пасти