Оселедцеву намазку з плавленими сирками особливо смачно подавати на домашньому багеті або свіжоспеченій чіабаті, спробуйте!

  • морква 1 штука;
  • плавлений сир 2 шт.;
  • оселедець 1 шт.;
  • масло вершкове 120 г.

Філіруем оселедець, тобто видаляємо голову, плавники, скелет і нутрощі, акуратно знімаємо шкіру, прибираємо дрібні кістки. Рибне філе нарізаємо великими шматочками, щоб було зручніше подрібнити оселедець в блендері.

Плавлені сирки очищаємо від пакувальної фольги і нарізаємо великим кубиком або пластинками, щоб ніж блендера швидше подрібнив їх до однорідного стану.

Складіть у блендер оселедець, нарізану моркву та плавлений сир. Збийте до однорідності.

Для того, щоб зробити намазку ніжнішою, додайте до неї масло та збийте до однорідності ще раз.

Популярні новини зараз

Не садіть собі блискавкоприймач: 5 дерев, яких краще уникати на ділянці

Диво відбулося: українцям підвищать пенсії та мінімальну зарплату

Фронт? Та ні, я тут допомагаю: історія Віталіка Козловського, у якого служба зникла, як дим

Свинина піднімає градус: травневі ціни на шашлики дивують, огляд цін на м'ясо у супермаркетах

Показати ще

В результаті збивання повинна вийти однорідна оселедцева паста ніжної текстури. Відправляємо її на 20 хвилин в холодильник, щоб вона трохи застигла і як слід охолола.

Готову оселедцеву пасту можна намазати на тости, використовувати для фарширування яєць або подати в тарталетках — в останньому випадку найзручніше використовувати кондитерський мішок або шприц, що дозволить надати закусці більш святкового вигляду.

Читайте також:

Від такої закуски важко відірватися: рецепт сирно-сирних биточків із крабовими паличками

Таку закуску доведеться готувати по кілька баночок: рецепт маринованих крабових паличок із соєвим соусом

Від такої закуски ще ніхто не відмовлявся: рецепт картопляних кошиків з малосольним оселедцем

Ця закуска буде розлітатися миттєво: рецепт ікри із солоних огірків та томатної пасти