Оселедцеву намазку з плавленими сирками особливо смачно подавати на домашньому багеті або свіжоспеченій чіабаті, спробуйте!
- морква 1 штука;
- плавлений сир 2 шт.;
- оселедець 1 шт.;
- масло вершкове 120 г.
Філіруем оселедець, тобто видаляємо голову, плавники, скелет і нутрощі, акуратно знімаємо шкіру, прибираємо дрібні кістки. Рибне філе нарізаємо великими шматочками, щоб було зручніше подрібнити оселедець в блендері.
Плавлені сирки очищаємо від пакувальної фольги і нарізаємо великим кубиком або пластинками, щоб ніж блендера швидше подрібнив їх до однорідного стану.
Складіть у блендер оселедець, нарізану моркву та плавлений сир. Збийте до однорідності.
Для того, щоб зробити намазку ніжнішою, додайте до неї масло та збийте до однорідності ще раз.
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Готовий вивести війська з деяких територій: Reuters розповіли про поступки путіна
В результаті збивання повинна вийти однорідна оселедцева паста ніжної текстури. Відправляємо її на 20 хвилин в холодильник, щоб вона трохи застигла і як слід охолола.
Готову оселедцеву пасту можна намазати на тости, використовувати для фарширування яєць або подати в тарталетках — в останньому випадку найзручніше використовувати кондитерський мішок або шприц, що дозволить надати закусці більш святкового вигляду.
Читайте також:
Від такої закуски важко відірватися: рецепт сирно-сирних биточків із крабовими паличками
Від такої закуски ще ніхто не відмовлявся: рецепт картопляних кошиків з малосольним оселедцем
Ця закуска буде розлітатися миттєво: рецепт ікри із солоних огірків та томатної пасти