Смажену картоплю люблять багато хто, але далеко не кожна господиня вміє її готувати. У більшості випадків замість піджаристих хрустких скибочок виходить неприваблива маса із сумнівним смаком.
Для початку запам'ятайте те, що не потрібно солити картоплю на початку приготування. Спецію слід додавати наприкінці. Якщо ігнорувати це правило, овочі швидко пустять сік і перетворяться на кашу.
Крім того, не варто шкодувати олію. Якщо його буде мало, овочі відразу пристануть до сковороди, і страва буде безповоротно зіпсована.
Читайте також:
Допоможе картопляна шкірка: як змусити квіти на підвіконні цвісти цілий рік
Якщо набридла звичайна картопля: рецепт картопляних гнізд із фаршем, сиром та овочами
5 знаків Зодіаку, які відкриють портал до прихованої сили вже зовсім скоро
Повернуть в Україну після 2027 року: у Німеччині суворо попередили українських біженців
"The Life of a Showgirl": Тейлор Свіфт обрушила на фанатів свій найвідвертіший альбом
Гігантська цибуля без хімії: секрет з кожної кухні, який здивує навіть досвідчених городників
Старовинний закарпатський рецепт: як приготувати картоплю з реберцями та шматочками гарбуза