Смажену картоплю люблять багато хто, але далеко не кожна господиня вміє її готувати. У більшості випадків замість піджаристих хрустких скибочок виходить неприваблива маса із сумнівним смаком.

Для початку запам'ятайте те, що не потрібно солити картоплю на початку приготування. Спецію слід додавати наприкінці. Якщо ігнорувати це правило, овочі швидко пустять сік і перетворяться на кашу.

Крім того, не варто шкодувати олію. Якщо його буде мало, овочі відразу пристануть до сковороди, і страва буде безповоротно зіпсована.

І нарешті, не тримайте картоплю під кришкою. Піджариста хрустка скоринка може вийти тільки в тому випадку, якщо готувати овочі у відкритій сковороді. Звичайно, доведеться постояти біля плити трохи довше. Але результат того вартий.

Читайте також:

Допоможе картопляна шкірка: як змусити квіти на підвіконні цвісти цілий рік

Якщо набридла звичайна картопля: рецепт картопляних гнізд із фаршем, сиром та овочами

Популярні новини зараз

У який поверх найчастіше влучають російські дрони-камікадзе "Шахед", пояснення експертів

Борщовий шок: капуста падає в ціні, а цибуля та картопля б'ють по кишені, огляд вартості овочів у супермаркетах

Мобільні номери - лише з паспортом: що зміниться для українців вже скоро

Мобілізація чоловіків передпенсійного віку: правила для 50+ посилюються – ТЦК вже готові

Показати ще

Старовинний закарпатський рецепт: як приготувати картоплю з реберцями та шматочками гарбуза

Вам не вистачить мішків для нового врожаю: що потрібно зробити з городом після того, як ви викопали картоплю