Смажену картоплю люблять багато хто, але далеко не кожна господиня вміє її готувати. У більшості випадків замість піджаристих хрустких скибочок виходить неприваблива маса із сумнівним смаком.
Для початку запам'ятайте те, що не потрібно солити картоплю на початку приготування. Спецію слід додавати наприкінці. Якщо ігнорувати це правило, овочі швидко пустять сік і перетворяться на кашу.
Крім того, не варто шкодувати олію. Якщо його буде мало, овочі відразу пристануть до сковороди, і страва буде безповоротно зіпсована.
Читайте також:
Допоможе картопляна шкірка: як змусити квіти на підвіконні цвісти цілий рік
Якщо набридла звичайна картопля: рецепт картопляних гнізд із фаршем, сиром та овочами
Скільки реально коштує місяць життя Наталії Могилевської: цифри, які шокують
Зеленський і Трамп годину обговорювали мир: що вирішили лідери після зустрічи Дональда з путіним на Алясці
Працюєш на пенсії? Готуйся повернути гроші: як пенсіонерів змушують платити державі назад
Фінал "І просто так": Керрі Бредшоу знову сама, але вже не самотня, а от Шарлотта врятувалась
Старовинний закарпатський рецепт: як приготувати картоплю з реберцями та шматочками гарбуза