Капуста "Провансаль" - це класичний салат із квашеної капусти, яблука, винограду та журавлини. Він відрізняється яскравим та насиченим смаком, який виходить завдяки поєднанню кисло-солодких та терпких компонентів.
Докладніше про те, як приготувати капусту "Провансаль", читайте в нашому матеріалі.
Для приготування капусти "Провансаль" нам знадобиться:
- 1 качан квашеної капусти
- 1 яблуко
- 100 г журавлини
- 100 г винограду
- 2 столові ложки оливкової олії
- 1 столова ложка цукру
- 1 столова ложка оцту
Спосіб приготування капусти "Провансаль":
- Капусту відіжміть від розсолу. Яблуко вимийте, розріжте на четвертинки, видаліть серцевину і наріжте соломкою. Журавлину та виноград вимийте. Виноград розріжте навпіл.
- У мисці змішайте оливкову олію, цукор та оцет. Заправте отриманим соусом капусту, яблуко, виноград та журавлину.
- Перед подачею на стіл дайте настоятися капусті в холодильнику протягом 30-60 хвилин.
Додаткові поради:
- Для капусти провансаль можна використовувати будь-яку квашену капусту, у тому числі цільнокочанну. Якщо ви використовуєте капусту, наріжте її листя соломкою або квадратами розміром 2х2 см.
- Для пікантнішого смаку в капусту провансаль можна додати дрібно нарізаний часник, зелень кропу або петрушки.
- Зберігати капусту провансаль слід у холодильнику не довше тижня.
Читайте також:
Популярні новини зараз
Показати ще
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Такої ви не купите в жодному магазині: рецепт домашнього плавленого сиру з сиру
Весь секрет у чіпсах: рецепт чудового салату з крабових паличок, який ви будете їсти двома ложками