Незрівнянний смак у поєднанні з мінімальними витратами часу та зусиль роблять конвертики з лаваша просто ідеальною закускою.
Яйця заздалегідь відваріть у круто в підсоленій воді. Готові яйця залийте холодною водою для того, щоб остудити їх. Охолоджені яйця очистіть від шкаралупи і натріть їх на тертці або дрібно наріжте.
Сир також натріть на тертці.
Зелену цибулю помийте, просушіть паперовими рушниками та дрібно наріжте. Крім цибулі можна використовувати будь-яку іншу зелень, вона зробить більш насиченим смак і додасть приємного аромату закусці, можна додати по невеликому пучку кропу, петрушки, гілочку базиліка та кінзи. При використанні зелені також помийте, обсушіть і дрібно наріжте.
У глибоку миску складіть подрібнені яйця, сир і цибулю, додайте майонез і сметану і ретельно перемішайте, щоб начинка стала однорідною по консистенції.
Розгорніть тонкий лаваш та розріжте його на однакові квадрати або прямокутники невеликого розміру. У центр кожного шматка лаваша викладіть столовою ложкою трохи начинки. Поверніть лаваш конвертиком.
Зеленський і Трамп годину обговорювали мир: що вирішили лідери після зустрічи Дональда з путіним на Алясці
Важка операція й лікарняний стендап: як батько Тейлор Свіфт пережив п’ятиразове шунтування та змусив усіх сміятися
"Мільйон за зраду": Юрій Рибчинський розкрив, як і коли Таїсія Повалій продалася Кремлю
Україна готується до шести місяців спеки: вчені попереджають про появу пустелі в країні
На сковороді розігрійте олію і викладіть на неї конвертики з лаваша. Обсмажуйте їх по п'ять хвилин по обидва боки, щоб сир усередині почав плавитися, а лаваш зверху трохи зарум'янився.
Зніміть конвертики з лаваша зі сковороди та подавайте до столу гарячими.
Читайте також:
Їх розмітуть прямо зі сковорідки: рецепт швидких сосисок у лаваші, які сподобаються усій родині
Апетитно і з рум'яною скоринкою: рецепт ситного лаваша з яйцем та зеленню на сковорідці