Айнтопф (нім. Eintopf) - багатокомпонентний суп, настільки наваристий і густий, що може служити одночасно і першою, і другою стравою. У перекладі назва і означає «один горщик», тому що у загальному посуді варяться практично всі продукти, які знайшлися у господині під рукою: м'ясо всіх видів та копченості, картопля, морква, капуста, гриби, а також майже всі різновиди бобових.
Свинина (м'якоть) – 200 г Сосиски напівкопчені (мисливські) – 150 г Сосиски молочні - 80 г Картопля - 250 г (2 шт.) Капуста квашена - 150-200 г Огірки солоні – 100 г (2 шт.) Перець болгарський – 200 г (1 шт.) Помідори – 200 г (1 шт.) Цибуля ріпчаста - 120 г (1 шт.) Томатна паста – 35 г (1 ст. ложка) Часник - 2 зубчики Лавровий лист – 1 шт. Зелень свіжа – 30 г Олія - 50 мл Соль - 1 ч. ложка Перець чорний мелений - 1/4 ч. ложки Вода - 2 л
М'ясо наріжте середніми шматочками, а сосиски та копчені ковбаски - кружальцями чи півкругами.
Цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками.
Солодкий перець очистіть від насіння та наріжте смужками.
Далі в каструлі з товстим дном розігріваємо олію, в якій обсмажуємо м'ясо близько 10 хвилин.
Потім потрібно додати болгарський перець, а також ковбаски та сосиски. Обсмажуйте 4-5 хвилин.
Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Картоплю очистіть та наріжте невеликими кубиками. Його потрібно також додати до каструлі.
Помідор та солоні огірки наріжте дрібними кубиками.
Часник очистіть та подрібніть. Зелень дрібно наріжте.
Додайте в каструлю спеції, лавровий лист та томатну пасту.
Додайте помідори, солоні огірки та квашену капусту.
Залийте водою, доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин.
Додайте зелень та часник, перемішайте та зніміть з вогню. Дайте супу настоятися 10 хвилин.
Розлийте айнтопф по тарілках та подавайте до столу.
Читайте також:
Миттєво знімає похмілля: рецепт англійського курячого супу з плавленим сиром
Супи та підливання для картоплі будуть дивовижними: як приготувати грибний порошок
Цей аромат розійдеться по всьому двору: рецепт смачного грибного супу по-чеськи з плавленим сиром
Захочеться з'їсти всю каструлю: рецепт гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром