Айнтопф (нім. Eintopf) - багатокомпонентний суп, настільки наваристий і густий, що може служити одночасно і першою, і другою стравою. У перекладі назва і означає «один горщик», тому що у загальному посуді варяться практично всі продукти, які знайшлися у господині під рукою: м'ясо всіх видів та копченості, картопля, морква, капуста, гриби, а також майже всі різновиди бобових.

Свинина (м'якоть) – 200 г Сосиски напівкопчені (мисливські) – 150 г Сосиски молочні - 80 г Картопля - 250 г (2 шт.) Капуста квашена - 150-200 г Огірки солоні – 100 г (2 шт.) Перець болгарський – 200 г (1 шт.) Помідори – 200 г (1 шт.) Цибуля ріпчаста - 120 г (1 шт.) Томатна паста – 35 г (1 ст. ложка) Часник - 2 зубчики Лавровий лист – 1 шт. Зелень свіжа – 30 г Олія - ​​50 мл Соль - 1 ч. ложка Перець чорний мелений - 1/4 ч. ложки Вода - 2 л


М'ясо наріжте середніми шматочками, а сосиски та копчені ковбаски - кружальцями чи півкругами.

Цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками.

Солодкий перець очистіть від насіння та наріжте смужками.

Далі в каструлі з товстим дном розігріваємо олію, в якій обсмажуємо м'ясо близько 10 хвилин.

Додайте|добавляйте| цибулю в каструлю з м'ясом і обсмажуйте ще 2-3 хвилини.

Потім потрібно додати болгарський перець, а також ковбаски та сосиски. Обсмажуйте 4-5 хвилин.

Популярні новини зараз

Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Показати ще

Картоплю очистіть та наріжте невеликими кубиками. Його потрібно також додати до каструлі.

Влийте 50 мл окропу. Готуйте близько 10 хвилин.

Помідор та солоні огірки наріжте дрібними кубиками.

Часник очистіть та подрібніть. Зелень дрібно наріжте.

Додайте в каструлю спеції, лавровий лист та томатну пасту.

Додайте помідори, солоні огірки та квашену капусту.

Залийте водою, доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин.

Додайте зелень та часник, перемішайте та зніміть з вогню. Дайте супу настоятися 10 хвилин.

Розлийте айнтопф по тарілках та подавайте до столу.

Читайте також:

Миттєво знімає похмілля: рецепт англійського курячого супу з плавленим сиром

Супи та підливання для картоплі будуть дивовижними: як приготувати грибний порошок

Цей аромат розійдеться по всьому двору: рецепт смачного грибного супу по-чеськи з плавленим сиром

Захочеться з'їсти всю каструлю: рецепт гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром

Каструля за обід буде повністю порожньою: рецепт густого швейцарського супу з перловкою та з ковбасками