Салат "Лисяча шубка" з червоною рибою - це справжня вишукана страва, яка порадує вас своїм чудовим смаком та оригінальним зовнішнім виглядом.

Ось докладний рецепт, який допоможе вам створити цю чудову страву.

Інгредієнти:

  • 250 г готової горбуші (найкраще використовувати запечену горбушу для більш насиченого смаку)
  • 2 варені картоплі
  • 2 маленькі варені моркви
  • 3 курячі яйця
  • 100 г майонезу (можливо, додайте більше до смаку)
  • Половина червоної цибулі
  • Лимон та петрушка для прикраси

Процес приготування:

  1. Почнемо із приготування основних інгредієнтів. Варимо моркву, картоплю та яйця. Готуємо горбушу, переважно, якщо вона запечена – це додасть особливий смак салату.

  2. Після приготування овочів та риби приступаємо до нарізки. Очищаємо і трьом моркву, картоплю та яйця. Подрібнюємо горбушу, поділяючи на маленькі шматочки.

    Популярні новини зараз

    Пенсії та соціальні виплати масово скасують: ПФУ розпочинає жорсткі перевірки

    "Хтось поганий, а хтось хороший": 37-річна Олена Шоптенко вперше відверто розповіла, чому розлучилася з чоловіком

    Том Круз сказав "ні" Трампу: тепер голлівудська зірка пропустить вручення престижної премії

    ОлександрЛукашенко відмовився бути президентом Білорусі… і сина Колю не поставлять в чергу спадкоємців

    Показати ще
  3. Тепер починаємо укладати шари. Для цього використовуємо роз'ємне кільце діаметром 16 см. На дно тарілки кладемо половину натертої картоплі і за бажанням посипаємо її меленим перцем.

  4. Збиваємо білки з невеликою кількістю майонезу та розміщуємо половину цієї суміші поверх картоплі. Потім додаємо половину нашаткованої червоної цибулі.

  5. Наступний шар - половина подрібненого горбуша, після чого посипаємо жовтками, обмазуємо майонезом і укладаємо половину натертої моркви.

  6. Повторюємо всі шари тієї ж послідовності.

  7. Поміщаємо салат у холодильник на пару годин, щоб шари насочилися смаком один одного.

  8. Перед подачею акуратно знімаємо кільце і прикрашаємо салат листям петрушки та часточками лимона.

Цей салат "Лисяча шубка" з червоною рибою не тільки чудово виглядає, а й тішить своїм багатим смаком. Спробуйте приготувати його та здивуйте своїх гостей та близьких цією унікальною стравою!

Читайте також: