Якщо ви цінуєте простоту та смак у домашній кулінарії, то цей рецепт біляшів ідеально вписується у ваш репертуар!

Особливість полягає в тому, що тут немає необхідності замішувати тісто вручну, що спрощує процес приготування.

Для початку оберіть свій улюблений м'ясний фарш.

Бажано використовувати жирне м'ясо, щоб біляші вийшли соковитішими. Також можна експериментувати, додаючи гриби в начинку, і підбирати спеції на свій смак, щоб надати страві додатковий аромат і смак.

Для приготування тіста змішайте теплу воду, цукор та дріжджі в мисці, ретельно перемішайте та залиште на 5-7 хвилин для активації дріжджів. Потім додайте борошно, що просіює, рослинне масло і сіль. Перемішайте і залиште в теплому місці на 20 хвилин|мінути|, щоб тісто піднялося.

Щодо начинки, просто змішайте всі необхідні інгредієнти в одній мисці. Цибулю потрібно натерти на тертці для того, щоб він рівномірно розподілився всередині біляша.

Популярні новини зараз

Лесю Нікітюк "зловили" на вечірці після народження сина: "Вдома мене чекають. Аж плачуть"

Пекельний серпень: де в Україні літо увімкне режим "сауна" вже за декілька днів

Катя Полтавська дала відсіч українцям, які закидають їй життя за рахунок Остапчука: "Не вий*обувалася через різницю у віці"

Надія Матвєєва й тема, про яку вона не скаже ані слова: що приховує зірка СТБ

Показати ще

Після підйому тесту розділіть його на 10-12 частин. Змастіть руки і поверхню олією, викладіть начинку на кожну порцію тесту, дотримуючись інструкцій з відео. Сформуйте беляші, після чого опустіть їх у гарячу олію і смажте до золотистої скоринки з обох боків.

Після приготування викладіть біляші на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру. В результаті ви отримаєте соковиті та ароматні біляші, готові радувати ваш смаковий рецептор. Частування готове!

Читайте також: