Якщо ви цінуєте простоту та смак у домашній кулінарії, то цей рецепт біляшів ідеально вписується у ваш репертуар!

Особливість полягає в тому, що тут немає необхідності замішувати тісто вручну, що спрощує процес приготування.

Для початку оберіть свій улюблений м'ясний фарш.

Бажано використовувати жирне м'ясо, щоб біляші вийшли соковитішими. Також можна експериментувати, додаючи гриби в начинку, і підбирати спеції на свій смак, щоб надати страві додатковий аромат і смак.

Для приготування тіста змішайте теплу воду, цукор та дріжджі в мисці, ретельно перемішайте та залиште на 5-7 хвилин для активації дріжджів. Потім додайте борошно, що просіює, рослинне масло і сіль. Перемішайте і залиште в теплому місці на 20 хвилин|мінути|, щоб тісто піднялося.

Щодо начинки, просто змішайте всі необхідні інгредієнти в одній мисці. Цибулю потрібно натерти на тертці для того, щоб він рівномірно розподілився всередині біляша.

Популярні новини зараз

Синоптики б'ють на сполох: погода вжарить за +40 – коли почнеться "пекельна кухня"

Jerry Heil постраждала вночі, під час атаки рф на Київ: "Друзі, це будинок..."

Велике церковне свято 29 травня – Вознесіння Господнє: що не можна робити сьогодні і доленосні прикмети

Катя Репяхова похвалилася розкішним відпочинком із сином, поки українців бомбять ракетами: "10 тисяч доларів за тиждень"

Показати ще

Після підйому тесту розділіть його на 10-12 частин. Змастіть руки і поверхню олією, викладіть начинку на кожну порцію тесту, дотримуючись інструкцій з відео. Сформуйте беляші, після чого опустіть їх у гарячу олію і смажте до золотистої скоринки з обох боків.

Після приготування викладіть біляші на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру. В результаті ви отримаєте соковиті та ароматні біляші, готові радувати ваш смаковий рецептор. Частування готове!

Читайте також: