Якщо ви цінуєте простоту та смак у домашній кулінарії, то цей рецепт біляшів ідеально вписується у ваш репертуар!
Особливість полягає в тому, що тут немає необхідності замішувати тісто вручну, що спрощує процес приготування.
Для початку оберіть свій улюблений м'ясний фарш.
Бажано використовувати жирне м'ясо, щоб біляші вийшли соковитішими. Також можна експериментувати, додаючи гриби в начинку, і підбирати спеції на свій смак, щоб надати страві додатковий аромат і смак.
Для приготування тіста змішайте теплу воду, цукор та дріжджі в мисці, ретельно перемішайте та залиште на 5-7 хвилин для активації дріжджів. Потім додайте борошно, що просіює, рослинне масло і сіль. Перемішайте і залиште в теплому місці на 20 хвилин|мінути|, щоб тісто піднялося.
Щодо начинки, просто змішайте всі необхідні інгредієнти в одній мисці. Цибулю потрібно натерти на тертці для того, щоб він рівномірно розподілився всередині біляша.
Перерахунок пенсій 1 квітня провели за новими правилами: що чекає працюючих пенсіонерів
На дорогах - зачистка: у Києві почали блокувати машини та виписувати штрафи
Як остання цифра вашої дати народження розкриває таємниці майбутнього до 2026 року
Весна прийшла, а ціни кусаються: скільки коштують помідори та огірки в Україні перед Великоднем
Після підйому тесту розділіть його на 10-12 частин. Змастіть руки і поверхню олією, викладіть начинку на кожну порцію тесту, дотримуючись інструкцій з відео. Сформуйте беляші, після чого опустіть їх у гарячу олію і смажте до золотистої скоринки з обох боків.
Після приготування викладіть біляші на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру. В результаті ви отримаєте соковиті та ароматні біляші, готові радувати ваш смаковий рецептор. Частування готове!
Читайте також: