Рулетики з лаваша з консервованою рибою – чудова закуска, яка ідеально підходить для пікніка, вечірки або просто як перекушування. Ця страва не тільки дуже смачна та ситна, але й легко приготувати. Особливо привабливо те, що його можна начинити різноманітними начинками, а щоразу отримати новий смак.
Детальніше про приготування рулетиків з лаваша з консервованою рибою читайте в нашому матеріалі.
Для приготування рулетиків з лаваша з консервованою рибою нам знадобиться:
- Рибні консерви – 1 банка (240 г)
- Лаваш тонкий – 2 шт.
- Салат листовий – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Сирок плавлений – 2 шт. (По 80 г)
- Капуста пекінська – 100 г
- Часник – 3 зубчики
- Майонез – 80 г
Спосіб приготування рулетиків з лаваша з консервованою рибою:
Натріть плавлений сир на середній тертці, помістіть його в морозильну камеру на 15 хвилин для рулетиків з лаваша з консервованою рибою.
Змішайте майонез із подрібненим часником.
Наріжте пекінську капусту і відваріть яйця круто, після чого натріть їх на тертці для начинки для рулетиків з лаваша з консервованою рибою.
Польща зібралася перекрити кордон із Україною
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Відкрийте консервовану рибу, подрібніть її вилкою.
Розмажте лаваш майонезом, посипте сиром та капустою. Повторіть цей процес з іншим аркушем лаваша, потім згорніть його в рулет, щільно притиснувши листя один до одного.
Загорніть рулет у плівку та охолодіть у холодильнику на пару годин.
Перед подачею прикрасьте листям салату страву, на яку викладатимете рулетики з лаваша з консервованою рибою.
Наріжте рулет на шматочки товщиною приблизно 2,5 см і викладіть на блюдо.
Ось і все, смачна закуска – рулет із лаваша з консервованою рибою – готова!
Читайте також:
Коли мало часу, але дуже хочеться випічки: рецепт швидкого пирога з лаваша з сиром та картоплею
Таке подають тільки в ресторанах: рецепт ніжної та апетитної закуски з шинкою та хурмою