Сало нарізати невеликими шматочками.
Поставити під гніт і залишити на добу за кімнатної температури, потім відправити в холодильник ще на 3 дні.
Сало солоне в розсолі готове обсушити його.
Далі потрібно почистити часник та видавити його через прес. Обмазати сало часником з усіх боків.
Посипати перцем.
Скільки реально коштує місяць життя Наталії Могилевської: цифри, які шокують
Мобілізація дівчат близько? ТЦК запроваджує нові правила для випускниць-медиків, є лише 7 днів
Російська мова - офіційна, заборона на "НАТО" і жодного припинення вогню: Reuters показали вимогу путіна до завершення війни
Рецепт салату "Генеральськи" на зиму: ідеальна консервація - огірки та помідори в одній банці
Помістити сало солоне з часником і перцем у пакет або харчовий контейнер, щільно закрити, щоб не надходило повітря.
Зберігати сало солоне з часником та перцем у морозильній камері.
Читайте також:
Не надумайте його викидати: як врятувати сало, якщо воно вже почало жовтіти
Так робили наші діди: як правильно обробити сало перед засолюванням, щоб воно було як ніколи м'яким
Як вибрати найсмачніше і ніжне сало, перевіривши його якість прямо на ринку
Від задоволення ви закриватимете очі: рецепт картопляних ковбасок із салом по-литовськи