Сало нарізати невеликими шматочками.
Поставити під гніт і залишити на добу за кімнатної температури, потім відправити в холодильник ще на 3 дні.
Сало солоне в розсолі готове обсушити його.
Далі потрібно почистити часник та видавити його через прес. Обмазати сало часником з усіх боків.
Посипати перцем.
Хитрість наших бабусь: що зробити, щоби до сковорідки нічого не прилипало
Буде ще один Майдан, після якого повернеться Крим: внучка відомого мольфара поділилася пророкуванням
Помістити сало солоне з часником і перцем у пакет або харчовий контейнер, щільно закрити, щоб не надходило повітря.
Зберігати сало солоне з часником та перцем у морозильній камері.
Читайте також:
Не надумайте його викидати: як врятувати сало, якщо воно вже почало жовтіти
Так робили наші діди: як правильно обробити сало перед засолюванням, щоб воно було як ніколи м'яким
Як вибрати найсмачніше і ніжне сало, перевіривши його якість прямо на ринку
Від задоволення ви закриватимете очі: рецепт картопляних ковбасок із салом по-литовськи