Кожна одеситка знає, що навіть із самої недорогої риби можна приготувати дуже смачні котлетки. А якщо в рецептурі присутня вершкове масло, то рибні котлетки набувають дивовижного смаку та аромату, оскільки саме масло пом'якшує м'якоть нежирної риби (хек, мінтай, щука, лин).
Так, для того, щоб приготувати рибні котлети по-одеськи, потрібні найменші кулінарні навички і зовсім небагато часу.
філе риби 70 Містер вершкове масло 15 Містер естафета 25 Містер зелень петрушки 10 Містер борошно пшеничне 10 Містер яйця 0,2 шт. масло рослинне 15 Містер панірувальні сухарі 10 Містер помідори солоні 35 МістерПодають рибні котлети ро-одески на грінки з овочевим гарніром і соліннями, посипають рубаною зеленню.
А ще можна додати до риби каперси, вино, кукурудзу, сир чи йогурт і подати зі сметанно-огірковим чи гостро-солодким соусом.
Читайте також:
Такого ви точно не куштували: рецепт прозорого холодця по-одеськи, який закохуються з першої порції.
Картопля буде свіжою до півроку: як правильно зберігати продукт
Велика мобілізація "обмежено придатних" та скасування відстрочок: ТЦК з червня запишуть у розшук кожного
Велике церковне свято 29 травня – Вознесіння Господнє: що не можна робити сьогодні і доленосні прикмети
Катерина Павленко розповіла, чому її вигнали із журі Євробачення: "Відчула велике полегшення"
Від цієї одеської закуски ви точно не відмовитеся: рецепт рулетиків з лаваша з консервованою рибою
Цей запах зводив з розуму всю Одесу: рецепт котлет по-єврейськи, які тушкують у соусі із секретом
Смакування по-одеськи: рецепт оселедцевої намазки з плавленими сирками