Кожна одеситка знає, що навіть із самої недорогої риби можна приготувати дуже смачні котлетки. А якщо в рецептурі присутня вершкове масло, то рибні котлетки набувають дивовижного смаку та аромату, оскільки саме масло пом'якшує м'якоть нежирної риби (хек, мінтай, щука, лин).
Так, для того, щоб приготувати рибні котлети по-одеськи, потрібні найменші кулінарні навички і зовсім небагато часу.
філе риби 70 Містер вершкове масло 15 Містер естафета 25 Містер зелень петрушки 10 Містер борошно пшеничне 10 Містер яйця 0,2 шт. масло рослинне 15 Містер панірувальні сухарі 10 Містер помідори солоні 35 МістерПодають рибні котлети ро-одески на грінки з овочевим гарніром і соліннями, посипають рубаною зеленню.
А ще можна додати до риби каперси, вино, кукурудзу, сир чи йогурт і подати зі сметанно-огірковим чи гостро-солодким соусом.
Читайте також:
Такого ви точно не куштували: рецепт прозорого холодця по-одеськи, який закохуються з першої порції.
Електрокари знову для багатих? З 2026 року ціни злетять, пільги згортають остаточно
Теплий киш з тунцем і хрусткою скоринкою: ідеальна вечеря для ситного осіннього вечора, рецепт
Мед зникає з України: експортери "вимітають" вулики - ціни злітають, полиці порожні
ПриватБанк прикриє халяву: популярна послуга стане платною, всіх торкнеться вже з 2026 року
Від цієї одеської закуски ви точно не відмовитеся: рецепт рулетиків з лаваша з консервованою рибою
Цей запах зводив з розуму всю Одесу: рецепт котлет по-єврейськи, які тушкують у соусі із секретом
Смакування по-одеськи: рецепт оселедцевої намазки з плавленими сирками