Підготувати капусту для голубців. Капусту запарити, зняти листя, обрізати потовщення.
Приготувати начинку для голубців. Ячну крупу промити і відкинути на сито, щоб стекла вода. Цибулю порізати чвертькільцями і обсмажити разом з тертою морквою на олії. Змішати з крупою і додати|добавляти| сіль|соль| і перець.
Шпик нарізати брусочками. На кожен аркуш капусти покласти начинку. На середину - брусочок сала і закрутити голубець, як завжди. На дно товстостінної каструлі покласти добре промиті сухофрукти. На них укласти голубці. Залити гарячою водою до верху. Гасити голубці в духовці 2-2,5 години за температури 175 градусів.
До голубців по-львівськи можна подати сметану.
Читайте також:
Це справжнє смакота, яке варто спробувати: рецепт домашніх голубців із квашеної капусти
Євген Кошовий обсипав лисину посипкою на Великдень і вибісив українців: "Цирк поїхав"
Чи настане кінець світу після смерті Папи Франциска? Що кажуть стародавні пророцтва
Доплата до пенсії "на каву": хто з українців може розраховувати у 2025 році на 150 гривень
Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов невиліковно хворий: "Все, кранти"
Соковито, ніжно та апетитно: рецепт лінивих голубців, приготовлених у молочному соусі
Такої принади ви ще не пробували: рецепт "лінивих" голубців з гарбузом та курячим філе