Підготувати капусту для голубців. Капусту запарити, зняти листя, обрізати потовщення.
Приготувати начинку для голубців. Ячну крупу промити і відкинути на сито, щоб стекла вода. Цибулю порізати чвертькільцями і обсмажити разом з тертою морквою на олії. Змішати з крупою і додати|добавляти| сіль|соль| і перець.
Шпик нарізати брусочками. На кожен аркуш капусти покласти начинку. На середину - брусочок сала і закрутити голубець, як завжди. На дно товстостінної каструлі покласти добре промиті сухофрукти. На них укласти голубці. Залити гарячою водою до верху. Гасити голубці в духовці 2-2,5 години за температури 175 градусів.
До голубців по-львівськи можна подати сметану.
Читайте також:
Це справжнє смакота, яке варто спробувати: рецепт домашніх голубців із квашеної капусти
Рік Вогняного Коня 2026: хто виживе у хаосі, а хто втратить усе, китайський гороскоп для всіх знаків
Чому ваша цибуля таємно мститься вам на грядці: агрономи розкрили межу, після якої починається катастрофа
Зірка серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон нарешті знайшла справжнє кохання після Бреда Пітта, як це сталось і як виглядає обранець
Легкий та бюджетний: салат з буряка, який "зникає" зі столу за хвилину, автор рецепту досі невідомий
Соковито, ніжно та апетитно: рецепт лінивих голубців, приготовлених у молочному соусі
Такої принади ви ще не пробували: рецепт "лінивих" голубців з гарбузом та курячим філе
