Смачний та ситний жульєн з крабових паличок та яєць – це страва, яка завжди буде доречною на святковому столі. Воно готується швидко та просто, а виходить дуже апетитним.
Докладніше про приготування смачного жульєна з крабових паличок і яєць читайте в нашому матеріалі.
Для приготування смачного жульєна з крабових паличок і яєць нам знадобиться:
- 200 г крабових паличок
- 2 яйця
- 100 г твердого сиру
- 1 цибулина
- 1 столова ложка майонезу
- 1 чайна ложка солі
- 1/2 чайної ложки меленого чорного перцю
- 1/2 чайної ложки коріандру
Спосіб приготування смачного жульєна з крабових паличок і яєць:
- Крабові палички для смачного жульєна з крабових паличок та яєць розморозьте при кімнатній температурі.
- Яйця для смачного жульєна з крабових паличок та яєць зваріть круто.
- Цибулину очистіть і дрібно наріжте.
- У мисці змішайте крабові палички, яйця, цибулю, майонез, сіль, перець та коріандр.
- Форми для запікання змастіть вершковим маслом.
- Наповніть форми підготовленою масою.
- Сир натріть на великій тертці.
- Посипте сиром жульєн.
- Запікайте жульєн у розігрітій до 190 градусів духовці 5-7 хвилин до розплавлення сиру.
- Подавайте смачний жульєн з крабових паличок та яєць гарячим.
Корисні поради:
- Для жульєна краще використовувати свіжі крабові палички. Якщо вони заморожені, розморозьте їх за кімнатної температури, не розморожуючи у воді.
- Щоб яйця зварилися круто, опустіть в холодну воду, доведіть до кипіння і варіть на слабкому вогні 10 хвилин. Потім остудіть яйця у холодній воді.
- Для яскравішого смаку можна додати в жульєн трохи зелені, наприклад, петрушки або кропу.
Читайте також:
Популярні новини зараз
Показати ще
Перерахунок пенсій під загрозою: кого залишать без надбавок
Мобілізація чоловіків 60+: хто з українців може піти служити вже скоро
Тирса в компості: 3 головні помилки городників і як перетворити їх на садове золото
"Перемога буде своя": експерт пояснив, як в Україні закінчиться війна, цей сценарій сподобається не всім
Якщо звичайна вам вже набридла: рецепт ситної гречки з куркою у рукаві
Завжди виходить ніжний і соковитий: рецепт чудового свинячого шашлику в мультиварці