З помідорів зніміть шкірку. Зробити це досить просто. Також акуратно видаліть плодоніжки. У вас вийде м'якоть солоних помідорів із соком.
Цибулю очистіть і наріжте довільними шматочками.
У чаші блендера з'єднайте очищені солоні помідори з соком і цибулю, що виділився з них.
Подрібніть з'єднані продукти до однорідного стану.
Зелень подрібніть. Часник очистіть.
Часник пропустіть через прес.
У томатну основу всипте сіль, чорний мелений перець, додайте подрібнену зелень, часник і олію.
Валіза, троє дітей і нуль тиші: Джамала показала, яким насправді буває “відпочинок” мам
Запіканка з куркою та ананасами: рецепт, після якого захочеться добавки
Пенсія в 60 - не для всіх: що зміниться вже з 2026 року та кого це торкнеться
Виглядає незвично: Audi вирішила змінити дизайн логотипу
Перемішайте. На сильному вогні доведіть до кипіння соус і проваріть при невеликому кипінні 20 хвилин.
Готовий соус перелийте в банку, дайте йому охолонути, накрийте кришкою та зберігайте в холодильнику до подачі.
Читайте також:
Це справжня насолода: рецепт соковитої свинини по-українськи у буряковому соусі