Насамперед потрібно підготувати всі необхідні для приготування свинячих реберець по-грузинськи інгредієнти:
- свинячі реберця – 1 кг;
- оливкова олія – 1 ст.л.;
- соєвий соус – 2 ст.
- уцхо-сунелі - 1 чайна ложка;
- сіль (велика) - 1 ч.л.
Реберця промийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте на шматочки по одній реберній кістці.
Змішайте уцхо-сунелі, олію, соєвий соус і сіль.
У миску з маринадом перекладіть свинячі реберця. Перемішайте ребра рукою, щоб кожен шматочок м'яса покрився маринадом.
Затягніть миску плівкою і залиште на 1 годину маринуватися при кімнатній температурі.
Промариновані свинячі реберця перекладіть на решітку для запікання в один шар і готуйте 40 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
Увімкніть режим конвекції та готуйте ще 15 хвилин.
"Там якась інша дискотека?": Настя Каменських зупинила концерт в Одесі і відреагувала на шум у залі
Мобілізація по-новому: що змінюється у військовому обліку для жінок і чоловіків в Україні
Ретроградний роман та одкровення під місяцем: любовний гороскоп на серпень 2025, який струсить почуття
Помідори з кулак? Легко: один секрет - і сусіди просять живця
Подавайте реберця з будь-яким гарніром (у традиційній подачі ребра посипаються нарізаною кінзою і подаються з маринованою цибулею і свіжими овочами).
Читайте також:
Таке захочеться готувати щодня: рецепт ситної яєчні по-грузинськи з особливим секретом
Від такої страви будуть у захваті: рецепт курки по-грузинськи, запеченої у молочно-чесночному соусі
Від них неможливо відірватися: рецепт найсмачніших баклажанів по-грузинськи
Саме для сезону винограду: як зробити справжню грузинську чачу в домашніх умовах