Смачні та ситні сирники – це улюблена страва багатьох людей. Їх можна приготувати на сніданок, обід чи вечерю. Але справжні сирники по-одеськи змінять ваше уявлення про страву.

Детальніше про приготування справжніх сирників по-одеськи читайте в нашому матеріалі.

Для приготування справжніх сирників по-одеськи нам знадобиться:

  • Кисломолочний сир - 500 г
  • Манна крупа – 2 ст. л.
  • Яйце - 1 шт.
  • Тростинний цукор – 2 ст. л.
  • Ванільний цукор – 1 ч. л.
  • Борошно - 2 ст. л.
  • Рослинна олія - ​​для смаження

Спосіб приготування справжніх сирників по-одеськи:

  1. Підготуйте продукти для справжніх сирників по-одеськи. Сир протріть через сито, щоб позбутися грудочок. Яйце збийте з цукром до однорідної маси.
  2. Змішайте сир, манну крупу, яйце, цукор та ванільний цукор для приготування справжніх сирників по-одеськи. Ретельно перемішайте до однорідного стану.
  3. Формуйте сирники за рецептом справжніх сирників по-одеськи. З отриманої маси сформуйте невеликі коржики завтовшки близько 1 см.
  4. Обвалюйте сирники за рецептом справжніх сирників по-одеськи в борошні. Це допоможе їм не розвалитися під час смаження.
  5. Обсмажте сирники за рецептом справжніх сирників по-одеськи на олії з двох сторін до золотистої скоринки.

Читайте також:

Так готували ще наші бабусі: рецепт справжніх вареників із заварного тіста з курячою печінкою

Популярні новини зараз

Хитрість, яка вас здивує: навіщо наші бабусі тримали у шафі активоване вугілля

Вам допоможе гірчиця: як зберігати помідори, щоб вони довго не псувалися і не гнили

Над Землею з'явиться другий Місяць: таємничий гість із космосу вразить кожного

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Справжня українська страва, яка нікого не залишить байдужою: рецепт тушкованого капустняку з рисом та картоплею

Його захочеться їсти двома ложками: рецепт ситного та наваристого супу "Рибачка Соня"