Для приготування яєчні на лаваші із сиром на сковороді підготуйте інгредієнти за списком до рецепту:

  • яйце – 2-3 шт.;
  • лаваш – 1 шт. (близько 50 г);
  • помідор – 1 шт.;
  • сир – 30-50 г;
  • олія - ​​для сковороди 1 ч.л.;
  • зелень до смаку для подачі.

важливо!

  • Лаваш потрібний тонкий.
  • Сир підходить практично будь-хто. У цьому варіанті сир - сулугуні, але дуже смачно виходить і з твердими, напівтвердими, сортами розсольними сирів.

Сир натріть або наріжте тонкими скибочками, помідор - скибками або кубиками.

Складіть лаваш навпіл і розмістіть на гарячій сковороді, змащеній вершковим (або олією).

Укладіть на лаваш помідори, розбийте яйця, посипте сиром. Сіль - за смаком та за бажанням.

Підверніть краї лаваша так, щоб закрити сковороду кришкою, потім смажте яєчню на середньому вогні.

Популярні новини зараз

Гороскоп на завтра, 19 квітня: Сонце у новій фазі принесе багатство – як залучити гроші

Як вибратися з депресії: три простих, але реально працюючих кроки

"Це була брехня?" - переможниця "Холостяка-13" Інна Бєлєнь відповіла на звинувачення у фальшивому романі

Ніколи не стрижіть нігті у ці дні: на що вказують прикмети

Показати ще

Час приготування залежить від бажаного стану жовтка, адже комусь подобається абсолютно круто, комусь - з м'яким або рідким жовтком і т.д.

За бажання готову яєчню на лаваші посипте свіжою зеленню та/або меленими перцями.

Читайте також:

Вас будуть просити робити їх постійно: рецепт млинців з крабовими паличками та сиром

Осіння насолода: рецепт капустяної запіканки з яєчно-сметанною заливкою

Цей аромат зводив з розуму всю Одесу: рецепт єврейської вареної яєчні з помідорами

Вона виходить просто дивовижною: рецепт ситної яєчні по-турецьки з одним секретом