Салат з оселедцем, маринованим огірком та яблуком - це страва, яка поєднує у собі смаки різних країн світу. У ньому поєднуються кисле яблуко, солоні огірки, ніжні яйця та пікантний оселедець. Це поєднання створює неповторний та вишуканий смак, який нікого не залишить байдужим.

Докладніше про приготування салату з оселедцем, маринованим огірком та яблуком, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування салату з оселедцем, маринованим огірком та яблуком нам знадобиться:

  • 1 кисле яблуко
  • 1 цибулина
  • 2 солоних огірків
  • 2-3 варені яйця
  • 2 оселедця
  • майонез
  • крем

Спосіб приготування салату з оселедцем, маринованим огірком та яблуком:

  1. Очистіть яблуко, наріжте його дрібними кубиками та викладіть у миску.
  2. Очистіть цибулину, промийте її та наріжте дрібними кубиками. Додайте цибулю до яблука.
  3. Наріжте огірки дрібними кубиками і додайте в миску.
  4. Розріжте яйця вздовж навпіл, видаліть жовтки. Жовтки натріть на дрібній тертці і додайте в миску. Білки дрібно наріжте і додайте в миску.
  5. Філе оселедця наріжте дрібними кубиками і додайте|добавляйте| в миску.
  6. Заправте салат майонезом, змішаним із сметаною.
  7. Ретельно перемішайте салат, накрийте миску харчовою плівкою та поставте в холодильник на кілька годин.
  8. Перед подачею викладіть салат з оселедцем, маринованим огірком і яблуком в салатник і прикрасьте на свій смак.

Читайте також:

Розлітаються прям як насіння: рецепт домашніх хлібних паличок з томатним соусом, сиром та зеленню

Популярні новини зараз

Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані

Які рослини в жодному разі не можна обрізати восени: моліться, якщо ви це зробили

Показати ще

Коли мало часу, але дуже хочеться випічки: рецепт швидкого пирога з лавашу з сиром та картоплею

Виходять надзвичайно ніжними: рецепт курячих крилець, запечених в апельсиново-соєвому соусі. Готуються у рукаві