Інгредієнти:

  • 1 ціла курка
  • 1 баклажан
  • 1 солодкий перець або цукіні
  • 1 помідор
  • Приправа для курки на смак

Приготування:

  1. Попередньо розігрійте духовку до 180 °C.

  2. Баклажан наріжте кружальцями. Це можна зробити, тримаючи ніж вертикально та роблячи рівномірні скибочки.

  3. Помідор також поріжте кружальцями, намагаючись зберегти їхню цілісність.

  4. Солодкий перець чи цукіні наріжте кільцями. Це додасть вашій страві різноманітності текстур та смаків.

  5. Покладіть усі нарізані овочі в пакет для запікання. Такий пакет забезпечить рівномірне прогрівання продуктів та збереження їхнього соку.

  6. Покладіть курку в пакет із овочами. Посипте її приправою, розподіліть рівномірно, щоб вона проникла в кожен куточок страви. Потім щільно закрийте пакет.

    Популярні новини зараз

    Ектор Хіменес-Браво розповів про свою мобілізацію: кулінар у військовій формі, але не без кухні

    Спекотне літо для душі: 4 знаки Зодіаку, чиє життя зміниться назавжди

    Хто на порозі романтичного апокаліпсису: гороскоп на пропозицію руки та серця до кінця травня 2025 року

    Повернення смаку: як приготувати салат "Прага", як у СРСР, рецепт із правильними шарами

    Показати ще
  7. Покладіть пакет у форму для запікання і поставте її в заздалегідь розігріту духовку на нижній рівень. Запікайте приблизно 45 хвилин.

  8. Після цього акуратно надріжте верх пакета ножицями, щоб випустити пару та підтримати утворення золотистої скоринки. Продовжуйте запікати ще 15 хвилин|мінути|.

  9. Готову курку з овочами подавайте, вибравши як гарнір рис. Ця страва обіцяє бути не тільки смачною, а й ароматною.

  10. Смачного!

Читайте також: