• Перець болгарський – 4 шт.
  • Лимонний сік – 2 ст.л.
  • Оливкова олія – 2 ст.л.
  • Часник - 2 зубчики
  • кінза або петрушка - 4-5 гілочок
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Цукор - 1 ч.л.

Перець по-вірменськи – чудова закуска як на кожен день, так і для святкового столу.

Перці миємо, обсушуємо. Виделкою робимо проколи по м'якоті перців.

У сковороді розігріємо олію і обсмажуємо перці з усіх боків по 2-3 хвилини.

Тепер приготуємо маринад. У мисці змішуємо спеції - сіль, перець та цукор.

Додаємо сік лимона.

Часник дрібно нарубаємо ножем. Також подрібнимо і кінзу чи петрушку.

Популярні новини зараз

Усі проблеми вирішаться до початку 2025 року: з якими знаками Зодіаку 2024 попрощається успіхом

"Тисяча Зеленського": скільки українців отримають і чи вистачить на всіх грошей

Це мають зробити всі клієнти ПриватБанку до 1 грудня 2024 року: що потрібно встигнути

У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів

Показати ще

Викладаємо нарізані овочі у миску. Добре перемішуємо усі інгредієнти маринаду.

Гарячі перці викладаємо в маринад. Додаємо в миску також олію, на якій обсмажувалися перці. Добре все перемішуємо.

Накриваємо миску з перцями блюдцем і ставимо на тарілку вантаж. Дамо перцям промаринуватися 20-30 хвилин. Краще відправити перці до холодильника.

Читайте також:

Дуже швидко та дуже смачно: рецепт ніжного закусочного салату з корейською морквою та червоною квасолею

У Німеччині це називають "чоловічою закускою": рецепт курячого філе з ковбасками та квасолею

Найкраща закуска до новорічного столу: рецепт домашнього маринованого оселедця в томатному соусі з родзинками

Шикарна та проста закуска до новорічного столу: як заквасити магазинні яблука, щоб вони хрумтіли як свіжі