Заливний пиріг з рибними консервами - це просте та смачне блюдо, яке можна приготувати нашвидкуруч. Він виходить повітряним та соковитим, а рибна начинка надає йому неповторного аромату.
Детальніше про приготування ситного заливного пирога з рибними консервами читайте в нашому матеріалі.
Для приготування ситного заливного пирога з рибними консервами нам знадобиться:
- кефір - 250 мл
- борошно - 2 склянки
- яйця - 2 шт.
- цукор — 2 ст. л.
- сіль — 1/2 ч. л.
- розпушувач - 1 ч. л.
- цибуля - 1 шт.
- консерви сайри - 1 банка
- рослинна олія - для змащування форми
- кунжут - за бажанням
Спосіб приготування ситного заливного пирога з рибними консервами:
- Підготуємо продукти. Кефір має бути кімнатної температури.
- Приготуємо тісто. У мисці змішаємо кефір, яйця, цукор, сіль та розпушувач. Поступово всипаємо борошно, постійно перемішуючи, щоб не було грудочок. Тісто має вийти густим, як на оладки.
- Для начинки наріжемо цибулю дрібним кубиком.
- Консерви сайри розімніть виделкою, додамо трохи рідини з банки для соковитості.
- Змішаємо цибулю та рибу.
- Форму для випікання змащуємо олією.
- Виливаємо половину тіста у форму.
- Поступово розподіляємо начинку.
- Заливаємо другою половиною тіста.
- За бажанням посипаємо кунжутом.
- Випікаємо пиріг у розігрітій до 220 градусів духовці 10 хвилин, потім зменшуємо температуру до 180 і печемо ще 30-35 хвилин.
- Пиріг готовий. Даємо йому трохи охолонути й нарізаємо на порції.
Читайте також:
Розлітаються прям як насіння: рецепт домашніх хлібних паличок з томатним соусом, сиром та зеленню
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Коли мало часу, але дуже хочеться випічки: рецепт швидкого пирога з лаваша з сиром та картоплею
І для свят, і для вихідних: рецепт апетитної картоплі, фаршированої печінкою зі сметанним соусом