Салат "Мімоза" у кожній родині знаходиться в п'ятірці улюблених страв через доступність продуктів, найпростіше приготування та приємно-ніжного смаку. При цьому консервована риба - це, звичайно, швидко і завжди доступно, але не зрівняється до смаку зі свіжою рибою. Тому якщо у вашому розпорядженні опинився шматочок червоної риби (кета, горбуша, кижуч), настійно рекомендуємо приготувати цей популярний листковий салат у "новому звучанні".

Насамперед потрібно підготувати інгредієнти для салату "Мімоза" з червоною рибою:

  • відварена картопля – 4 шт.;
  • відварена морква – 4 шт.;
  • слабосолона сьомга - 250 г;
  • біла цибуля – ½ шт.;
  • відварені яйця – 4 шт.;
  • зелень;
  • сіль за смаком;
  • перець за смаком.

Для початку потрібно замаринувати цибулю. Нарізати половинками кілець, посипати сіллю та цукром, ретельно перемішати, залишити на 10 хвилин.

Салат слід збирати у круглій формі діаметром 18-20 см.

На дно викласти потерту на великій тертці половину порції картоплі та полити майонезом.

Викласти шар риби.

Популярні новини зараз

Народилася красивою, але... Раміна Есхакзай розповіла, чи робила щось зі своїм обличчям

Мобілізація посилена: велике місто України "огорнуть" ТЦК та гори повісток

Усі проблеми вирішаться до початку 2025 року: з якими знаками Зодіаку 2024 попрощається успіхом

Автомобілістів попередили: тепер хочуть позбавляти прав

Показати ще

Викласти шар маринованої цибулі.

Додати|добавляти| дрібно нарізаний білок і знову полити майонезом.

Наступний шар – морква, потерта на дрібній тертці. Полити майонезом.

Викласти картопля, що залишилася, і додати майонез.

Посипати верх салату жовтком і посипати зеленню до смаку.

Без цього Новий рік не відбудеться: як приготувати справжній крабовий салат. Багато хто робить це неправильно

Порадуйте своїх рідних: прості рецепти смачного салату з тунцем

Океан смаку: вишукані салати з крабовими паличками, які варто спробувати