Тушкована капуста з томатною пастою є напрочуд смачною і поживною стравою, ідеальною для тих, хто віддає перевагу легкій вечері, що не включає м'ясо або рибу.
Це не тільки відмінний гарнір, але й повноцінна страва, що задовольняє, підходить для широкого кола споживачів. Завдяки своєму багатству вітамінами, легкості засвоєння та низької калорійності (всього 60 ккал на 100 г, а при зменшенні олії в два рази – менше 50 ккал), ця страва ідеальна для включення в дитяче меню та для тих, хто дотримується дієти.
Що стосується інгредієнтів, вам знадобиться:
- 500 г білокачанної капусти;
- 1 морква;
- 1 цибуля ріпчаста;
- 3 ст. томатної пасти;
- 120 мл води;
- 30 мл соняшникової олії;
- 0,5 ч.л. рік
Приготування цієї страви дуже просто.
Спочатку підготуйте інгредієнти, порізавши капусту, нарізавши цибулю та натерши моркву. Потім обсмажте цибулю на сковороді з додаванням олії до того моменту, поки вона не стане м'якою та прозорою. Після цього додайте моркву та обсмажуйте ще кілька хвилин, доки вона не стане м'якою. Покладіть капусту в сковороду та обсмажуйте ще кілька хвилин. Далі влийте томатну пасту, додайте|добавляйте| сіль|соль|, перемішайте і тушкуйте під кришкою протягом 20 хвилин|мінути|, періодично помішуючи.
Приготовлена страва має насичений смак, а завдяки томатній пасті вона набуває приємної кислинки та солодощі.
Подавайте тушковану капусту з томатною пастою, посипану свіжою зеленню або зеленою цибулею. Вам також є можливість додати капусті трохи лимонного соку або яблучного оцту, якщо хочете додати додаткову кислинку.
Лесю Нікітюк "зловили" в спортзалі: відновлюється після пологів і животик на місці
Світло дорожчає: коли платіжки "вдарять" по кишені та чому 6 гривень за кіловат-годину - це не кінець
Літній хіт: рецепт салату без майонезу, але з вау-ефектом - вам потрібні капуста, редиска та... білки
Росія змінила тактику атак: замість масованих ракет — дрони-імітатори та обманливі маневри
Це проста, смачна, корисна та бюджетна страва, яку приготує будь-яка господиня.
Смачного!
Читайте також: