Гарбуз і м'ясо - це два дуже смачні та корисні продукти. Їхнє поєднання в одній страві дає приголомшливий результат. Соковита і м'яка свинина з гарбузом у духовці - це ароматна, соковита та ситна страва, яка сподобається всім.
Докладніше про приготування соковитої та м'якої свинини з гарбузом у духовці читайте в нашому матеріалі.
Для приготування соковитої та м'якої свинини з гарбузом у духовці нам знадобиться:
- 500 г свинини
- 500 г гарбуза
- 1 цибулина
- 2 столові ложки рослинної олії
- Сіль та спеції за смаком
Спосіб приготування соковитої та м'якої свинини з гарбузом у духовці:
- Гарбуз очистіть від шкірки та насіння, наріжте кубиками.
- М'ясо наріжте середніми шматочками.
- Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
- У мисці змішайте м'ясо, цибулю, сіль та спеції. Додайте олію і перемішайте.
- Викладіть м'ясо у форму для запікання.
- Гарбуз викладіть поверх м'яса.
- Запікайте м'ясо з гарбузом у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-50 хвилин.
- Подавайте страву гарячою.
Порада:
- Для більш яскравого смаку можна додати до страви інші овочі, наприклад морква, солодкий перець або гриби.
- Якщо ви хочете, щоб м'ясо вийшло соковитішим, можна додати в нього трохи води або бульйону.
- Замість рослинної олії можна використовувати інші жири, наприклад, вершкове масло або оливкова олія.
Читайте також:
Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Готовий вивести війська з деяких територій: Reuters розповіли про поступки путіна
Цьому аромату заздритиме весь під'їзд: рецепт картоплі, запеченої із салом у рукаві
Чому ви раніше цього не робили? Рецепт швидкої смакоти з фаршу з цибулею та морквою на сковороді
Усі подумають, що це якийсь новий пиріг: рецепт омлету з овочами та куркою у духовці