Для цього смачного шоколадно-сирного пирога навіть не потрібно замішувати тісто, для нього готується пісочна крихта. Сам пиріг виходить ніжним, солодким, з скоринкою, що хрумтить зверху, яка схожа на штрейзель.
Для приготування пирога з сиром нашвидкуруч підготуйте продукти за списком:
Пісочна крихта:
- цукор – 120 г;
- борошно – 300 г;
- розпушувач для тесту – 1 ч.л.;
- какао - 3 ст.л.;
- вершкове масло - 200 г.
Сирна начинка:
- сир - 600 г
- Цукор - 1 склянка
- Ванілін або ванільний цукор - за смаком
- Яйце - 2 шт.
- Крохмаль – 1 ст.л. з гіркою
З'єднуємо какао, цукор, борошно та розпушувач. Далі в борошняну масу трьом на великій тертці вершкове масло і перемішуємо ложкою або руками.
Для начинки з'єднуємо сир, яйця, цукор, ванілін та крохмаль.
Надія Матвєєва й тема, про яку вона не скаже ані слова: що приховує зірка СТБ
Не викидай кавову гущу: ось що станеться з твоєю грядкою всього за тиждень
"Вона змінила мою долю": Іво Бобул розповів, як Софія Ротару на пару з Кобзоном втрутилась в його життя
Пенсія в 60 - не для всіх: що зміниться вже з 2026 року та кого це торкнеться
На лист розміром 20*35 см, застелений пергаментом, висипаємо і розрівнюємо 1/3 крихти.
Викладаємо половину сирної начинки.
Шари повторюємо і посипаємо третьою частиною крихти, що залишилася.
Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при t 180 ° C 30-35 хвилин, орієнтуйтеся на вашу духовку.
Читайте також:
Таке можна давати навіть дітям: рецепт домашнього плавленого сиру, що готується з сиру
Справжні ласощі по-закарпатськи: рецепт ніжних дерунів з сиром
Такі раніше продавалися в кожній їдальні: рецепт апетитних ватрушок з сиром та родзинками