У холодну пору року капуста є одним із основних джерел вітамінів у нашому раціоні. Тому важливо навчитися готувати її смачно та різноманітно.
Детальніше про приготування капусти в томатному соку читайте в нашому матеріалі.
Для приготування капусти в томатному соку нам знадобиться:
• Білокачанна капуста – 1200 г
• Томатний сік – 60 г
• Олія – 50 г
• Борошно – 50 г
• Цукор – 50 г
• Одна цибулина
• Сіль за смаком
Спосіб приготування капусти в томатному соку:
Крок 1. Підготовка капусти та цибулі
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Готовий вивести війська з деяких територій: Reuters розповіли про поступки путіна
- При виборі капусти зверніть увагу на зовнішній вигляд. Качан має бути щільним, без пошкоджень та гнилих плям.
- Щоб капуста швидше нашаткувати, її можна попередньо охолодити в холодильнику.
- Цибулю краще нарізати півкільцями чи кубиками.
Крок 2. Варіння капусти
- Щоб капуста не втратила свій колір, у воду можна додати трохи лимонного соку чи оцту.
- Для більш ароматної капусти можна додати у воду кілька лаврових листків та горошин чорного перцю.
Крок 3. Приготування томатної заливки
- Щоб томатне заливання вийшло густішим, борошно можна попередньо обсмажити протягом 1-2 хвилин.
- Для більш насиченого смаку томатну заливку можна прокип'ятити протягом 5-7 хвилин.
Крок 4. Завершення приготування
- Щоб капуста в томатному соку вийшла апетитнішою, її можна прикрасити зеленню.
Додаткові поради
- Якщо ви хочете приготувати капусту в томатному соку без цибулі, його можна не додавати.
- Замість томатного соку можна використовувати томатну пасту чи протерті помідори.
- Щоб капуста в томатному соку вийшла ситнішою, можна додати в неї нарізане кубиками м'ясо або гриби.
Читайте також:
Допоможе скинути зайві кілограми: рецепт швидкого та бюджетного салату, який можна готувати щодня
Юшку захочеться їсти двома ложками: рецепт курячих шлуночків у сметані та бульйоні на сковороді