Свинину наріжте пластинами завтовшки близько 1 см. Кулінарним молоточком відбийте м'ясо. Трохи посоліть і поперчіть.
Перекладіть у миску.
Яблуко очистіть від шкірки та насіння, натріть на середній або дрібній тертці, відправте в миску з підготовленими відбивними. Поступово розподіліть яблучну масу по шматочках м'яса. Поставте заготовку в холодильник маринуватись на 20-30 хвилин.
Через час яйце збийте віночком до пишної консистенції.
Додайте в миску яблучну масу, де маринувалося м'ясо.
Все перемішайте, щоб не було борошняних грудочок. Кляр має бути як густа сметана.
Окуніть кожен шматочок м'яса в кляр з усіх боків.
У сковороді добре розігрійте олію, викладіть відбивні, злегка струсивши кляр.
Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Обсмажуйте з двох сторін по 6-8 хвилин на вогні нижче середнього. В кінці можете прикрити сковороду кришкою і готувати відбивні 5 хвилин на тихому вогні.
Готові відбивні зі свинини в яблучному клярі одразу подавайте до столу.
М'ясо танутиме в роті: рецепт найніжніших курячих відбивних у соєвому маринаді
Ніжніше ви точно не куштували: рецепт розкішних відбивних із курячих сердець
Вони прикрасять новорічний стіл: рецепт відбивних із курячого філе в томатному клярі